Så flyver vi

04-01-2011 10:29 Hans Henrik04 Jan 2011 9:29 - Joakim Rechnitzer
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Højt at flyve – dybt at falde. Forholdene i Argentina stiller store krav til især 29er-gasterne. Foto: Matias Capizzano.

Sejlerpigerne Ida Marie Baad og Marie Thursgaard Olsen var mest flyvende i den danske lejr på førstedagen af 29er VM. Men lige i hælene fulgte brdr. Lübeck, der lavede dagens bedste danske placering med en femteplads.

Lokale i front
Samlet ligger pigerne på 13. pladsen ét point foran brdr. Lübeck. Lin Ea Christensen og Stine Quorning ligger på en samlet 30. plads efter førstedagens tre sejladser.


Ida Marie Baad og Marie Thursgaard Olsen kæmper sig over de enorme bølger ud for Mar del Plata. Foto: Matias Capizzano.


Helt i front finder man en gammel kending i 29er-klassen, nemlig den argentinske skipper Pepe Bettini der siden 2003 har vundet tre VM-sølvmedaljer i klassen. Også med to første- og en andenplads deles den foreløbige førsteplads med en anden argentinsk besætning. Tilbage i 2007, hvor 29er VM også blev afholdt i det sydamerikanske land løb de stærke argentinske sejlere med alle medaljerne.

Sejlsportsfotograftens drøm
Vind, sol og kæmpe bølger er gode forudsætninger for sejlsportsbilleder med masser af action. Bådmagasinet har fået lov til at bringe de seværdige billeder fra den argentinske sejlsportsfotograf Matias Capizzano. Se flere af hans billeder fra 29er VM i .
Mads Emil (th) og Christian Peter Lübeck tog en femteplads i den første VM-sejlads. Foto: Matias Capizzano.Lin Ea Christensen og Stine Quorning. Foto: Matias Capizzano.Det danske hold under den officielle åbning af 29er VM 2011. Foto: Matias Capizzano.

http://www.29erworlds.org
http://galleri.baadmagasinet.dk/

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer