Der skal dystes om DM i CB66 klassen med start i morgen fredag. Foto: Hannibal Henrik Korting Paulsen

Hornbæk klar til CB66 DM

10-08-2017 13:42 Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

I morgen fredag starter DM for CB66 klassen i Hornbæk. Det er andet år i træk at klassen afholder DM i Hornbæk, og med klassens sædvanlige baneleder Henrik “Hønse” Paulsen i spidsen for arrangementet, må man vel efterhånden kalde Hornbæk for klassens anden hjemmebane.

"Vi er fra CB66 Class Denmark utroligt glade for, at Hornbæk Bådeklub og Hønse endnu engang vil være vært for klassens DM, og der er vanen tro lagt op til et fantastisk stævne med lige dele fokus på det sportslige som det sociale", lyder det fra Simon Mørup-Petersen.

CB66DM5

Hønse er klar til en tjans mere ved CB66ernes DM i weekenden.

På det sportslige plan ser det ud til, at der bliver hård kamp om podieplaceringerne. Både den forsvarende mester, Michael Casparij i "Dirty Diana", og Søren Pehrsson i "Mænd der ❤ Kvinder" stiller i stærkeste opstilling, og det må forventes at de blander sig i topstriden, men såvel Jesper Arentoft i "Attention Solutions" og Mikkel Larsen i "Carte Blanche" har vist rigtigt gode takter i år og kan meget vel sejle med om medaljer. Den tidligere mester Mikkel West-Nørager har også både farten og mandskabet til at blande sig helt i toppen.

CB66DM6

Hornbæk er klar til endnu et DM for CB66 klassen.

Med en vejrudsigt, der byder på vind i alle styrker og fra alle retninger, vil alsidigheden og evnen til hurtigt at omstille båden givetvis vise sig at være afgørende, så måske det kan blive en fordel for de erfarne besætninger

Svenskerne kommer

Udover de danske både, stiller svenskerne også op med en del stærke besætninger, så ingen i toppen kan føle sig sikre. For det brede sejlerdanmark, bliver det naturligvis også spændende at følge med i hvordan Line Markert, der jo er formand for Dansk Sejlunion, vil klare sig til stævnet.

CB66 Class Denmark er rigtigt glade for at konstatere at deltager antallet er stigende i klassen, og der er i den seneste tid kommet endnu flere både til Danmark, men desværre er de nye besætninger ikke blevet klar til DM. Det lover dog rigtigt godt for udviklingen af klassen i de kommende år.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer