I dag starter X-yachts Gold Cup.

Så går det løs med X-yachts Gold Cup

13-07-2017 06:27 Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Senere i dag lyder første startskud til X-yachts Gold Cup 2017, der har base i Skovshoved Havn i år. Da kapsejladsen gæstede Danmark i 2008, 2013 og 2015 var det med udgangspunkt i Tuborg Havn. Men efter Skovshoved Havn har gennemgået en større renovering, var det oplagt at flytte cirka en kilometer længere nord på i Sundet. Det er dog stadig KDY, der har værtskabet.

xgold10 9590 530 355 80

Kapsejlads og hygge

X-Yachts Gold Cup er blevet afviklet siden 1998 og har altid været en populær begivenhed blandt X-yachts sejlere. Der sejles i følgende klasser:

  • Family Class A & B
  • Sport Class A
  • Sport Class B
  • 50+ Class
  • X-35 Class

Derudover er Gold Cup VM for X-35erne. Et VM som tiltrækker nogle af de mest dygtige sejlere. Gold Cup er dog ikke kun for de seriøse kapsejlere. Hvert år tiltrækker familieklassen nye både i forskellige størrelser. Familieklassen sejler uden spilere, og der sejles sjove kystnære sejladser.

I dag torsdag forventer man at kunne afvikle tre sejladser, hvor første start er sat til klokken 11.00. Ud over kapsejladserne så fylder de sociale arrangementer på land en del i programmet. Hver eneste aften er der daglig prisoverrækkelse og fælles spisning med buffet. Derudover byder programmet på vinsmagning og live musik.

Kig forbi

Sidst på eftermiddagen kommer bådene ind, og så er det muligt at opleve X-yachts både i mange størrelser. Så gik forbi Skovshoved fra i dag til og med på søndag - der er masser af X-både at se på.

 

 

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer