Deltagerne på Grøn Bane sejler bl.a under Dronning Alexandrines bro, forbi Kalvehave, gennem den unikke Bøgestrøm, tæt forbi Møns Klint og gennem det udfordrende Grønsund.

Vegvisir: Præmie- og Afterparty garanti

18-06-2017 16:59 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Når der er premiere på den helt nye kapsejlads Vegvisir Archipelago Race på torsdag bliver det med fuld opbakning til sejlere bl.a. fra den danske bådebranche.

Der bliver gode sponsorpræmier til deltagerne i Danmarks nye kapsejlads Vegvisir Race der har start på torsdag kl. 19.00 fra Nykøbing Falster i Guldborgsund Kommune.

For store dele af den danske bådebranche støtter velvilligt op om sejladsen med mange attraktive præmier til deltagerne.

– 'I tilfældig rækkefølge har Palby Marine, Lopolight, North Sails, Slam, Quantum Sails, Columbus Marine og Pantaeinus støttet op med præmie- og eventsponsorater, hvilket vi er stolte over og glade for', fortæller Morten Brandt fra virksomheden Shorthand ecm, der står bag sejladsens koncept.
Der er pt. tilmeldt 16 både, så de 32 deltagere burde alle komme hjem med en form for præmie.

– For mig er det endnu et punkt til listen med incitamenter til hvorfor man bør deltage. En liste, der i forvejen meget lang og bl.a. tæller fuld forplejning før og efter sejladsen, finisher polo, vejrbriefing, mediedækning, Afterparty Garanti, der sikrer, at alle er i mål til festen lørdag aften.

Læg dertil en helt ny strategisk dimension i sejladsoplevelse og nu noget der ligner sponsor-præmiegaranti. Tilmeldingen er åben et par dage endnu og jeg håber, at flere vil erstatte Sankt Hans aftens forkølede båltaler med unikke oplevelse i de smukke farvande som Guldborgsund Kommune blandt andet byder på.

Læs mere om Vegvisir Race her

Gå direkte til tilmeldingen her

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer