Jonas Warrer med teamet, Søren Wiegand Kristensen, Lars-Peter Rosendahl og Hans-Christian Rosendahl tog den samlede sejr i første afd. af M32 Series Scandinavia.

M32 Series : Jonas Warrer vinder i Göteborg

18-06-2017 08:19 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Første afdeling af årets M32 Series Scandinavian er blevet afviklet i Göteborg, og det blev med Jonas Warrer, og hans gaster Søren Wiegand Kristensen, Lars-Peter Rosendahl og Hans-Christian Rosendahl som vinder.

Ud over et par enkelte kval-stævner til World Match Racing Touren, så er stævnet i Göteborg det første rigtige M32 stævne Jonas Warrer deltager i, og med det stærke felt Warrer & Co. var oppe i mod i Göteborg, så må vi nok have lov at sige – det tog ikke OL guldvinderen fra Beijing 2008 lang tid at lære en M32 Cat at kende.

En godkend første dag, hvor teamet sluttede midt i feltet, samt en suveræn anden dag var med til at sikre udgangspunktet for en finaledag der kunne bringe den samlede sejr i hus - næstbedste team på den afsluttende dag var nok.

En stærk start på årets M32 Series Scandinavian tour, som består af yderligere fire stævner, i Norge slut juli, i Finland midt august, i Danmark (Aarhus som vil være hjemmebane for Warrer, red.) slut august start september,  inden det hele afsluttes i Stockholm midt september.

Se mere på M32 Series Scandinavia her

Samlet stilling på årets Tour efter første stævne:

Skærmbillede 2017 06 18 kl. 08.06.03

Stævnet i Göteborg var med alle de 'tunge drenge' - hvilket sætter Jonas Warrers flote sejr i et herligt perspektiv. 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer