Vind en plads til Vegvisir Archipelaco Race.

Vind en gratis plads på Vegvisir Race

14-05-2017 13:52 Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

 

Går du og lurer på, om du skal være med i årets nye vilde kapsejlads Vegvisir Archipelogo Race, så har du nu chancen for vinde et Wild Card til en værdi på op til 5.100 kr.

Vi har omtalt eventen i tidligere artikler, og der kommer fortsat nyt om sejladsen, der på mange måder adskiller fra distancekapsejladser, som vi kender dem. Seneste tiltag en konkurrence, der giver gratis deltagelse til de heldige vindere. Ønsker I at deltage doublehanded er værdien af præmien 3400 kr. Sejler I triple-handed er Wild Card’et 5.100 kr. værd. Konkurrencen kører på Vegvisir Races Facebook-side netop nu. Du finder et link til den nederest i artiklen.

Smukke oplevelser i stor natur

Sejladsen adskiller sig fra distancekapsejladser, som vi kender dem. Her et hurtigt nedkog af hjørnestene Vegvisir Archipelago Race.

Sejladsen har to baner. Deltagere i både under 25 fod skal sejle den korte bane. Alle andre klasser vælger selv. Banerne er hhv. 165 og 235 sømil lange. Den korte bane går gennem Bøgestrømmen, hvor den begrænsende faktor er en dybdegang på 2 meter. Den lange bane går enten gennem Øhavet, eller uden om Ærø (6 sømil længere) eneste begrænsende faktor her er Svendborgsundbroens 33 m gennemsejlingshøjde.
Fælles for de to baner er en samlet start og et fælles første og sidste ben, der går ud/ind gennem Guldborgsund. Her vil Guldborgbroen er lukket for biltrafik, så sejlerne uden stop passerer ud/ind i Smålandshavet/Guldborgsund.

Næste fællesnævner er, at begge baner byder på et miks af stram inshore sejlads og et længere kryds/lænse ben ud i Østersøen. Endelig er omsejlingsretningen efter det første ben fri, hvilket giver deltagerne en unik mulighed for at træne og vise deres evner som strateger. Du kan læse mere om eventet på www.vegvisirrace.dk

Alt i alt er der ikke tvivl om, at der venter en unik oplevelse på vandet for deltagerne, hvor det vil være en præstation at fuldføre. Dertil kommer alle goderne på land i havnen i Nykøbing F, som du og crew naturligvis også vinder adgang til, hvis du bliver den heldige vinder af et Vegvisir Race Wildcard.
Læs hvordan du deltager konkurrencen ved at følge linket her.
https://www.facebook.com/vegvisirrace/

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer