Snart er det igen tid til Palby Fyn Cup, der samler en masse sejlere på havnen i Bogense inden start.

Palby Fyn Cup - tilmeldig dig nu og spar penge

12-05-2017 06:09 Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Skynd dig at tilmelde dig årets store kapsejlads rundt om Fyn, Palby Fyn Cup. Det koster kun 750 kroner pr. båd incl. besætning. Efter mandag den 15. maj tillægges der et gebyr på 100 kroner ved tilmelding.

189 både er allerede tilmeldt Palby Fyn Cup. Og tilmeldingerne tikker ind i en lind strøm.
Stævneledelsen ser positivt på, at sejladsen igen i år, når op på omkring 300 tilmeldte både. Alle kræfter er sat ind på at give sejlerne en uforglemmelig oplevelse.

Det handler om at være med

I år bliver Palby Fyn Cup skudt i gang den 26. maj. Og det er ikke blot en kapsejlads, men en fest, hvor sejlere mødes og hygger sig sammen og taktikken bliver lagt.

Fra de første forventningsfulde og spændte sejlere ankommer til Bogense Havn, er stemningen lagt. Forude venter der sejlerne en tur omkring Fyn på 138 sømil og med en tidsfrist på 50 timer.

Hvordan turen forløber, og hvor hurtigt bådene kommer i mål, afhænger i den grad af vind og vejr. Tilbage i 2008 lykkedes det skipper Erik Pedersen fra Skærbæk med flerskrogsbåden "Angel" at tilbagelægge ruten på blot ti timer og syv minutter. En rekord, som endnu ikke er blevet slået.

Men Palby Fyn Cup handler ikke kun om at vinde. For rigtig mange handler det mest af alt om at være med og mødes med alle de andre”, siger Peter Helleskov.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer