Rindom misser World Cup stævnet i Hyères

20-04-2017 13:15 Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

På søndag den 23. april 2017 starter anden runde af World Cup Series, der denne gang sejles i Hyères, Frankrig. World Cup stævnet sejles i alle ti olympiske discipliner og to paralympiske. Over 60 nationer er tilmeldt stævnet, og deri blandt selvfølgelig danske sejlere. Danmark bliver i alt repræsenteret i fem klasser.

Fran

Anne-Line Lyngsø Thomsen og Jacob Faarvang er blandt de danskere, der har trænet i Frankrig forud for stævnet i Hyères. De stiller op i Nacra 17 klassen.

Rindom misser Hyères

Laser Radial sejleren og OL-bronze vinderen, Anne-Marie Rindom, kommer desværre ikke på vandet ud for Hyères. Den hånd, som hun brækkede i januar måned, volder hende stadig store problemer, så det er ikke realistisk at sejle et World Cup stævne. Selvom Anne-Marie Rindom har haft svært ved at træne på vandet, så havde hun i påsken travlt med at træne andre Laser sejlere på Gardasøen. Der er især blevet trænet læns.

"Min hånd er desværre ikke helt i top endnu, så i stedet for at tage til World Cup stævne i Hyères senere i denne uge er jeg taget hjem til Danmark, så hånden kan blive helt klar til næste stævne i Holland i maj", udtaler Rindom på sin Facebook side.

Følgende danske sejlere deltager: 

49er

Frederik Rask & Nikolaj Hoffmann Buhl

 

Nacra17

Anne-Line Lyngsø Thomsen & Jakob Faarvang

Josphine Frederiksen & Jesper Vogelius

 

Finnjolle

André Højen Christiansen

 

RS:X mænd

Sebastian Fleischer

 

Formula Kite Open

James Johnsen

 

 

 

 

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

140

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer