AFI 2Star Race med start og mål i Aarhus er en utrolig populær kapsejlads.

Ekstra startnumre til AFI 2Star revet væk

27-03-2016 14:27 Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Den poplære doublehanded sejlads, AFI 2Star Race, kan nu melde alt udsolgt. Distancen går fra Aarhus til Ballen Havn på Samsø - og retur dagen efter. Kapsejladsen har altid været meget populær, og det fik arrangørerne til at finde tyve ekstra startnumre frem efter de første 90 startnumre blev revet væk på bare to uger. Tyve ekstra pladser der dog ikke inkludere festmiddag og socialt arrangement med de øvrige sejlere i Ballen Havn på Samsø, hvor der er stop-over på første dagen.

Kenneth Meier-Andersen fra Aarhus Sejlklub udtaler: "Gode råd var dyre. Vi har et stævnekoncept, som der er stor interesse for, og det ville være en stor skam ikke at lade flere deltage...hvis muligt. Ballen Havn kan sagtens modtage flere både end de 90, men begrænsningen ligger i det sociale indslag; festmiddagen på restaurant Dokken lørdag aften, hvor det ikke vil være muligt at stuve flere deltagere ind.
Vi åbnede for yderligere 20 pladser; de er nu også væk! De tyve yderligere pladser er så uden festmiddagen, men alligevel har det ikke være svært at få dem afsat. Konklusion; det er HOT at sejle 2Star".

2star1

Kun to om bord i båden.

Mulighed for at komme på venteliste

Dette års AFI 2Star Race har start lørdag den 11. juni 2016 fra Aarhus. Der sejles i øvrigt om en vandrepokal, der nok er Danmarks ældste aktive pokal og vundet sidste år af Henrik V. Jørgensen i X2Box. Hvis man ikke har sikret sig en plads, er det muligt at blive skrevet op på en venteliste, hvis nogle skulle falde fra inden starten.


Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer