Der er smukt i Dragør Gl. Havn. Foto: Visit Dragør.

Dragør Sejlklub håber på deltagerrekord til Dragør 2Star

25-03-2016 13:44 Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Har du lyst til at prøve kræfter med doublehanded sejlads, har du muligheden den 4. juni 2016, hvor Dragør Sejlklub igen vært for den populære sejlads Dragør 2star. Banen går rundt om øen Saltholm. Distancen er 22,5 sømil, som byder på overkommelig, men dog udfordrende navigation uden om lavtvandsområder, bropassage og ikke mindst smuk udsigt fra strategiske positioner i Øresund.

"I år starter vi tre klasser - Racing, Singlehand og Crusing - og som noget nyt opfordrer vi i særdeleshed klasseorganisationerne til at stille op", siger Erik Stangerup, kapsejladschef i Dragør Sejlklub.

"De fleste af bådtyperne i de store klasser som for eksempel Scan-kap 99, Spækhugger og X-99 egner sig rigtig godt til kapsejlads med en-to besætningsmedlemmer, så hér er der ingen undskyldning for at blive væk på grund af besætningsmangel!".

Håber på deltagerrekord

Med en placering kun en-to timers sejltid fra mange af de store havne rundt om København håber Dragør Sejlklub på rekordstort deltagerantal. "I år flytter vi målområdet helt ind til land, således at måltagningen kan betragtes fra klubhuset og molerne rundt om Dragør Gl. Havn. Vi er som regel begunstiget med god vind, så med en sejltid på kun tre-fire timer får man både action og overkommelig logistik i samme pakke. Deltagerne får desuden fri havneplads i Dragør fra fredag-søndag, så skulle man ønske det, bliver der også mulighed for at benytte nogle af Dragørs mange andre tilbud", siger Erik Stangerup.

For mere information se dragoer-sejlklub.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer