Joans helt til luv forsøger at holde jollen tilbage med lidt bagluft. André Højen Christiansen, den anden danske deltager ved EM to både længere nede af linjen.

Jonas til Bådmagasinet: Alt kan ske

Lørdag kl. 7: Opdateret med video-interview med Jonas

11-03-2016 20:51 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

En meget dårlig start på femtedagen ved EM for Finn i Barcelona, blev sluttet af med det bedste man kan lave på en kapsejladsbane – en prik, fin oprejsning på en ellers forfærdelig start tidligere på dagen.

'I dagens første sejlads kommer jeg rigtig dårligt fra start, jeg vælger en luv start og slår til højre på banen, men vinden vil den anden vej, så jeg tror jeg runder nede som par og 70, eller noget i den stil', udtaler Jonas Høgh til Bådmagasinet, og fortsætter – 'men jeg fik kæmpet mig op på en 31. plads'.

Om dagens anden sejlads kunne Jonas på en mobil telefon her fredag aften berette, 'Jeg får en rigtig god start og rammer skiftene på den rigtige side, runder 4 ved top mærket, 3 ved bund, 2 ved næste top og 1 i mål, det var perfekt.'

På spørgsmålet om chancerne for medal race, fortsætter Jonas ’det kan blive fulg eller fisk’der er rigtig mange der har et dyk, og ikke kan tåle flere tunge placeringer (inkl. Jonas selv, red.) – men jeg håber naturligvis det lykkes, men må også indrømme alt kan ske.

Der sejles én sejlads i morgen lørdag med start kl. 9.30 så der er nogle sejlere der skal tidligt op. Jonas ligger lige nu på den ubarmhjertige 11. plads, med fire point op til medal race som Jonas først forventer afvikles senere på dagen, når søbrisen har bygget ordentligt op.

Den samlede resultatliste efter 6 sejladser her

Se video, med interview af Jonas:

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer