Her startfoto fra tirsdagens sejladser hvor Jonas (med 'lys' i sejlet) skimtes pakket noget ned midt i billede. Foto: Tomàs Moyá

Jævn skiftende vind virker ikke som Jonas' kop te

10-03-2016 07:20 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Jonas' start sidder lige i skabet, læ start ved 'pin end' (læ mærke, red.) og efter få 100 meters sejlads kan han vende ind foran hele feltet. Sådan en start på en sejlads plejer at være = med en topplacering, men sådan skulle det ikke gå onsdag, hvor fjerde sejlads blev afviklet ved EM for Finnjoller i Barcelona, mere herom senere.

Det er ikke udpræget Middelhavsvejr, hvor sejlerne godt kunne have håbet på bedre vejr, både temperatur samt vind mæssigt! Gråt, koldt for egnen - med 8-10 grader, og forholdsvis svag vind! Det lyder jo næsten som en vejrudsigt for Sundet, om et par uger!

Tilbage til fjerde sejlads, endnu et vindskift drillede Høghen som gjorde at tredjedagen blev endnu en dyr en af slagsen - Jonas sluttede med en 25. plads. Og det frustrerende billede bliver vist meget godt vist frem, da den fra morgenstunden førende Croat Vujasinovic laver en 44. plads, en sejler som i de tre første har lavet serien 1-4-2, det siger det vist alt om der endnu en gang blev vendt op og ned på et felt i et kæmpe vindskift.

Josh Junior fra NZL ny mand i front, hvor Jonas trods sine to dårlige placeringer, 35 & 25 trods alt beholder sin samlede 10. plads, og målet for Jonas må lige nu være at sejles medal race lørdag!

Se video fra onsdagens ene sejlads her:

 

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer