Jonas Høgh kom på den gale side af et 40 graders vindskift. Det er svært at 'overleve' i et felt på 100 både. Foto: Tomàs Moyá

EM Finn: Nedtur for Høghen

09-03-2016 06:20 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Det var ikke Jonas' dag i Barcelona i går, da andendagens to sejladser blev afviklet over middag. 

Dagen startede som den første, med sejlerne måtte vente lidt på land før vinden byggede op, da den så kom var der lidt mere af den (4-6 m/s, red.) - og igen, som mandag meget skiftende, hvilket skulle vise sig ganske afgørende for Jonas resultat i anden sejlads.

Det blev til en 35. plads i anden sejlads, en placering som Jonas forhåbentlig ikke skal bruge til andet end sin fratrækker, når disse træder i kraft efter fem sejladser.

Jonas var ganske enkelt på den forkerte side af et 40 graders (!) vindskift, og så må man erkende at der er lang vej op i et felt med 100 både.

Oprejsning

Det lykkedes dog Jonas at lave et flot comeback i tirdagens anden sejlads hvor han blev noteret for en 10. plads, som også er den samlede placering. Men det er ganske tæt, i næsten hele top ti, så intet er afgjort - dog ser den førende Milan Vujasinovic fra Croatien ganske stabilt sejlende, og med serien 1-4-2 er han kommet imponerende fra start.

Den anden danske Finnjolle sejler André Højen Christiansen har sejlet sig i den bedste halvdel, og ligger efter de tre første sejladser på en samlet 48. plads.

Se video fra tirsdagens sejladser, hvor hollænderen Pieter Jan Postma forklarer om de store vindskift. 

 

 

Samlede resultater efter tre sejladser her

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer