Jonas Høgh har fundet farten, og er klar til EM i Barcelona

Høghen har fået ny gast om bord - 'Mr. Finn speed'

07-03-2016 10:37 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Det er bestemt en god ting at have med om bord - boat speed, når feltet på små 100 både bliver sendt af sted ved første sejlads ved EM i Finnjolle her i dag mandag.

Høghen er klar. På Jonas' facebook side kan man se en frisk og herlig opdatering, hvor optimismen og humøret er i top hos den tidligere OL sølv vinder, som skriver:

I thought I had lost him! My good old friend Finn Speed! He has been missing for months but yesterday and today he showed up and decided to come for a sail.. And what better timing for that old friend to join in, than 3 days before the European Championship in Barcelona. I hope he will stay around for the next 5-6 months. Regatta starts monday. 100 boats, 1 fleet, full on!

Herligt med sådan en update fra Høghen. Der har været fin luft i ugen op til EM, men nu er der et par forudsigelser der siger svagere vind, så det kan vel komme til at minde om Rio-luft?

Vi hepper her fra redaktionen - eneste lille 'ærgrelse' vi savner Giles Scott i feltet, for at få den optimale fart-sammenligning.

Se lille kort optaktsvideo til EM i Barcelona her:

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer