5 x sponsorpakker a 15.000 til danske sejlsports talenter fra Tuborg Yachtklub.

Tuborg Yachtklub drysser penge ud over sejlsportstalenter - se de heldige her

01-03-2016 12:00 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Tuborg Yachtklub i Hellerup er i forårs- og gavehumør, og som det fremgik af artiklen tilbage i februar måend, så skaber Tuborg Yachtklub pengeregn over danske sejlsportstalenter.

Nedenstående sejlere er alle både talenter og slidere, de fleste med olympisk fokus og potentiale til OL i Tokyo 2020. Alle er i aldersgruppen 17-22 år, hvor det er vanskeligt at få støtte fra Dansk Sejlunion eller Team Danmark, og det kan være rigtig svært at etablere de fornødne og så vigtige sponsorater.

Priskomiteen i Tuborg Yachtklub, hvor blandt andet Peter Warrer sidder, har tilstræbet en vis bredde, både kønsmæssigt, aldersmæssigt, geografisk, og hvilken bådtype (enmands/tomands/enskrogs/flerskrogs), ligesom en fighting spirit i forhold til de mangeartede udfordringer sejlerne møder har spillet ind.

Der findes rigtig mange talent fulde sejlere herhjemme, så for at kunne leve op til disse fordringer, har Tuborg Yachtklub i år valgt, at uddele en ekstrapris, så vi når op på fem priser, på hver 15.000 kroner.

Modtagere af Tuborg Yachtklubs talentpriser 2016:

Lærke Graversen og Iben Nielsby, 29er-sejlere, Fredericia Sejlklub og Horsens Sejlklub.
Denne meget talentfulde besætning har gået den slagne vej fra optimistjollen og kronede værket med sølvmedaljer til ungdomsverdensmesterskaberne (YSWC) i 2015.

Therese Taabel, Kite-surfer, KBD
Therese har allerede i en ung alder etableret sig som en af de bedste kvindelige kite-surfere i verden i hendes aldersgruppe. Denne del af sporten kommer vi til at høre meget mere til, og det ser ud til at Therese vil sørge for at Danmark er repræsenteret på højeste niveau i årene fremover.

Frederik Rask og Nikolaj Hoffman Buhl, 49er-sejlere, Skovshoved Sejlklub
En spændende ny konstellation som er en del af den nye generation af 49er-sejlere - en godt samarbejdende gruppe af sejlere på 20-22 år, som vi håber udvikler styrke og tålmodighed til at komme ind i og klare sig i det hårde olympiske race.

Patrick Döpping, Laser-sejler, Egaa Sejlklub
Patrick er vores største unge talent i den olympiske Laser-klasse, og samtidigt er han en meget fokuseret slider. Patrick sejler i forskellige klasser for at skærpe sin samlede sejlerprofil, og har bl.a. optrådt i Sejlsportsligaen.

Nicklas Heide og Martin Schwensen, Svendborg Sund Sejlklub
Nicklas og Martin er flerskrogssejlere, og vandt i 2015 ungdoms-EM i Hobie 16 efter at de i nogle år har gjort det godt på nationalt og internationalt plan bl.a. ved ungdomsverdensmesterskaberne (YSWC). Martin kæmper med at komme sig efter en alvorligt kræftoperation og blive fit til årets hovedmål: Top 10 ved EM for Hobie 16.

Tuborg Yachtklub ønsker alle disse talentfulde og energiske prismodtagere alt mulig held og lukke med at forfølge deres drøm i 2016 og fremover, og beder samtidig prismodtagerne om at kontakte TUBORG YACHTKLUB på e-mail: info@tuborgyachtklub.dk

TYlille

Tuborg Yachtklub støtter ungdomssejlads gennem deres talentpriser, som første gang er uddelt her i marts 2016. 

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer