Sejladserne i Nice er intense og tætte. Foto: Lloyd Images

Flot comeback til SAP Extreme Sailing Team

05-10-2013 10:44 Trine Søe05-10-2013 08:44 - Redaktionen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Danske SAP Extreme Sailing Team er tilbage på vandet ved Extreme Sailing Series stævnet i Nice. I størstedelen af fredagens sejladser kæmpede holdet om placeringerne midt i feltet på en dag, hvor bådene nåede op over 25 knob på læns. Specielt SAP Extreme Sailing Teams fart på læns var med til at sikre dem sejren i race 13.

Holdets yngste mand, Nicolai Sehested, reflekterer over dagens sejladser: "Vi startede dagen med en stor appetit på flere gode resultater. Vi er alle meget opsatte på at kæmpe videre. I lørdagens sejladser bliver det derfor afgørende, at vi får de sidste detaljer på plads og at set-up'et på båden er godt. Vores boathandling fungerer fint, så vi er klar til at kæmpe videre".

Keep it simple

Holdets britiske trimme, Pete Cumming, uddyber: "Vi ved, at den her slags sejlads kan være meget stressende, så nøglen til succes bliver at holde tingene enkle, kommunikere og hurtigt få løst de problemer, der måtte opstå. Jes og Rasmus er til at håndtere disse ting. Det føltes som om, hele feltet havde forbedret sig en del i forhold til torsdagens sejladser. Derfor skal vi bare presse endnu mere på".

Inden dagens sejladser ligger holdet på en sjette plads, så deres vedholdende indsats har givet pote.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer