Intet afgjort før ’the fat lady sings’

Jesper Radich er klar med sit Adrian Lee & Partners Racing Team til matchrace på lille schweizisk sø. Ny trimmer er hentet ind.
31-08-2011 11:19 Hans Henrik31 Aug 2011 9:19 - Joakim Rechnitzer
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Jesper Radich (tv) med de øvrige skippere i St. Moritz. Foto: Loris von Siebenthal/St Moritz Match Race.

Jesper Radich skriver på sin blog, jesperradich.dk:

Efter 2 dages træning i de lokale omgivelser, bliver det nu alvor i byen St Moritz, Schweiz. Vi befinder os i 1856 m højde, der er 8-14 grader varmt om dagen her i august og alligevel tonser vi rundt på en lille match race bane på søen St Moritz.
Det er med andre ord ret specielle omgivelser at næste etape på World Match Racing Tour skal udkæmpes.

Men der er fed stemning ombord på vores hold. Vi har godt nok en ny trimmer med os denne gang – Tom Powrie – der normalt er trimmer på RC44 teamet No Way Back, og som også har et VM i match race i tasken. Han er en ganske ung fyr på 26, erfaringen taget i betragtning, og sammen med resten af teamet har vi haft ret let ved at finde sammen og kunnet fokusere på at udvikling vores boathandling ombord på den Blu26, som er bådtypen, som vi skal sejl om kap i.

På Adrian Lee & Partners Racing Team bestrider vi med 59 point i øjeblikket en måske lidt overraskende 4. plads i den foreløbige samlede stilling. På 81 point sidder Team Bruni øverst på listen og Mathieu Richard har 53 point på 8 pladsen. Det er med andre ord stadig et meget åbent VM, hvor der med 3 stævner resterende er masser af point at kæmpe om.

Jeg er overbevist om at den endelige resultatliste for 2011 kommer til at se noget anderledes ud – og håber at vi kan nå vores mål for sæsonen – er podieplads. Men der er ingen tvivl om, at vi skal sejle til vores allerbedste hvis det skal føres ud i livet.

Nu har vi St Morits at koncentrere os om. Og her gælder det om at være bedst til at gætte næste vindskift, for med sejlads på en lille sø omgivet af høj bjerge er vinden ufattelig ustabil og intet afgjort før ”the fat lady sings”.

Over and out

Jesper

Tourafdelingen i St. Moritz kan følges på med live dækning.http://www.wmrt.com
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer