Havnemanøvrer uden stress

Havnemanøvrer uden stress

Bovpropeller gør det altid nemmere at manøvrere i havn, og når de kobles sammen med en hækpropel, så kan alle både lægges sidelæns til kajen. Her guider vi dig igennem muligheder og faldgruber.

Vi har lige oplevet en blæsende sommer, og når vinden leger kispus med båd og skipper under havnemanøvrerne, så er en bovpropel fantastisk nyttig. Det ved især de tusindvis af bådejere, der allerede har en bovpropel. I dag kan bov- og hækpropellerne langt mere end tidligere, og de mange bådejere, der drømmer at få en bovpropel om bord, har langt fl ere valgmulighederne end for blot få år siden. Propellerne bliver ikke bare mere og mere udbredte. De bliver også mere og mere sofi stikerede. Bovpropellerne kan kobles sammen med hækpropeller til manøvresystemer, hvor båden kan sejle sidelæns eller snurre rundt om sin egen akse.

Pris: 20 kroner / 4 sider. Kilde: Bådmagasinet 12/2012

20,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer