Elspil er blevet mere populært. Foto: Henrik Hansen

Guide til elspil: Hal nemt med rå elkraft

30-09-2012 13:06 Christina30-09-2012 08:06 - Henrik Hansen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Det er ikke mindst blæsende somre som i år, der har givet mange tursejlere lange arme, så der nu står flere muskler til spillene på mange bådejeres ønskeseddel. Især ejere af lidt større sejlbåde vil kunne få flere sejltimer for sejl og større sejlglæde med el-spil, der er den mest nærliggende løsning.

Elektriske spil er blevet bedre og økonomisk mere overkommelige de senere år, hvor der bliver produceret og solgt langt flere el-spil end for blot få år siden. Der er dog lige en række forhold, der lige bør overvejes, inden man som bådejer kaster sig ud i investeringer i elkraft til spillene.

Til det lidt større sejlbåde

Generelt er elektriske spil mest aktuelle til både fra omkring 37 fod, det vil sige fra de mellemstore familiebåde og opefter i størrelse, men i princippet kan man også montere elspil på mindre både ned til eksempelvis 30 fod. Det vil dog være en uforholdsmæssig stor investering i forhold til eksempelvis at skifte til større manuelle spil.

I Bådmagasinet 10-2012 guider Henrik Hansen dig gennem mulighederne og fælderne ved at vælge elektriske spil til sejlbåden.

Køb artiklen - Læs artiklen "Guide til elspil: Hal nemt med rå elkraft". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Køb online udgave - Du kan læse Bådmagasinet, hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Køb iPad magasin - Læs Bådmagasinet på din iPad. iPad magasinet downloades som pdf, der kan gemmes i iBooks app'en på din iPad.

Er du abonnent, logger du naturligvis bare ind her og læser artiklen, hvis ikke du lige har dit Bådmagasinet ved hånden.

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer