Undgå skader i stativet | Artiker fra Bådmagasinet | Undgå skader i stativet from Webshop

Undgå skader i stativet

Undgå skader i stativet

Det er vigtigt, at båden står godt i sit vinterstativ, fordi der ellers er risiko for buler og delaminering af skrogets sandwichkonstruktion. Her giver vi gode råd til bådens overvintring.

Sæsonen er definitivt forbi, og når båden kommer på land og sættes i stativ eller på bukke, gælder det om at sætte den forsvarligt, så den hverken vælter i en vinterstorm eller får varige skader på skroget.

"Når båden tages op med kranen, skal man sørge for, at den hænger lige. Det er mest sikkert, fordi den ikke kan skride, og så ved man, at bådens tyngdepunkt er lige under krogen", fortæller den kende bådebygger og bådkonstruktør Peter Bjørn Olsen, der i tiden løb har håndteret hundredevis af både på sit værft i Stubbekøbing.

Pris: 10 kroner / 3 sider. Kilde: Bådmagasinet 11/2012

15,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer