ZEUS TOUCH er ny plotter om bord på Factory Girl. Foto: Tomas Toft.

Er din båds elektronik opdateret?

09-07-2013 15:11 Trine Søe08-07-2013 14:31 - Tomas Toft & Casper Sparsø
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Tendensen med at udskifte mobiltelefoner, fladskærme, pc'ere osv. er efterhånden blevet en naturlig del af vores hverdag. Teknologien farer af sted og nyere og bedre produkter dukker op hver dag.

Vi har igennem de sidste 50 år udviklet vores verden til en "brug-og-smid-væk" kultur, hvor det ikke længere kan betale sig at reparere på gamle apparater. Bare tænk over hvor mange mobiltelefoner du selv har haft inden for de sidste ti år! Hvad der før holdt 15 år holder nu max. fem år.

Man kan være med uden at pantsætte skuden

I bådbranchen har teknologien i mange år haltet lidt bagefter, men i de senere år har producenterne oppet sig – til dels på grund af den store indfl ydelse fra smartphones og tablets, der med deres lynhurtige styresystemer har revolutioneret måden, vi interfacer med vores hverdag på – og til dels på grund af generel bedre teknologi samt udviklingen hos de professionelle. At priserne så samtidigt er dalet helt ekstremt gør, at bådejere nu kan være med på den sidste nye bølge uden at pantsætte hele skuden.

Læs mere om udskiftning af bådens elektronik i seneste udgave af Bådmagasinet.

Er du abonnent - logger du bare ind her. Læs artiklen som ligger under menupunktet "Mit Bådmagasin - Artikler for abonnenter".

Køb artiklen - Læs artiklen "Bådens elektronik - er du med på bølgen?". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Ønsker du at tegne et abonnement på Bådmagasinet, så klik her.

Læs flere nyheder - klik her.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer