Mange bådejere nedskriver bådens værdi efter afgiftsstigningen på kaskoforsikringen. Foto: Magne Klann

Alt om afgiftssagen

04-01-2013 16:30 Søren Øverup04-01-2013 15:30 - Redaktionen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

"Det er fuldt lovligt at forsikre i udlandet - hvis det gøres rigtigt. Forsikringsselskaberne modtager opsigelser af kaskoforsikringer, og nedskrivninger af forsikringsværdi i kølvandet af den nye lov", fortæller Gert Toft, direktør i Pantaenius.

Hvordan er reglerne, hvis man forsikrer i udlandet - hvem er ansvarlig for at indbetale statsafgiften? Er der forskel på, om der er tale om et EU-land eller et land udenfor EU?

Læs artiklen allerede nu

Denne artikel, som også bringes i den kommende udgave af Bådmagasinet, giver dig svaret på en lang række spørgsmål knyttet til afgiftsstigningen på kaskoforsikringen på fritidsbåde.

Bådmagasinet giver vores abonnenter mulighed for at læse artiklen allerede nu. Er du ikke abonnent, kan du købe artiklen via nedenstående link.

Køb artiklen - Læs artiklen "Statsafgift på forsikring af fritidsbåde". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Er du abonnent, logger du naturligvis bare ind her og læser artiklen under menupunktet "Artikler" - "artikler for abonnenter".

Ønsker du at tegne et abonnement på Bådmagasinet, og få adgang til hele artikel arkivet ,samt bladet leveret - så klik her.

Læs flere nyheder - klik her.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer