Mulighed for at prøve og se LightFighter i Helsingør lørdag.

Demo og prøvesejlads på LightFighter lørdag

03-08-2012 12:00 Trine Søe03-08-2012 10:00 - Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Find din våddragt og redningsvest frem og kom ned til stranden. Helsingør lystbådehavn. Hold øje med de røde strandflag, det viser vejen frem til LightFighter.

Ligth

Hold øje med de røde flag, der viser vejen til stranden, hvor LightFighter kan prøves

LightFighter er en slank let strandkatamaran med en fritstående vingemast for optimal aerodynamik. Perfekt til de sejlere, der stræber efter at opnå høj ydeevne, sikkerhed og hastighed. LightFighter kan samles og rigges på mindre end 15 minutter. Hæve-sænke ror og indbygget slidbeskyttelse gør LightFighter perfekt til både kystnære og lavvandede farvande.

Flere aktiviter i Helsingør

Der er havnefest i Helsingør, så der er mange andre spændende aktiviter hos havnens klubber og butikker. Blandt andet maritimt loppemarked - så kom og få en dejlig sommerdag på lystbådehavnen i Helsingør.

Spørgsmål eller lignende

Hvis du har spørgsmål angående prøvesejladsen eller Lightfigther, er du naturligivs velkommen til at ringe til Tue på tlf. 40 22 88 34 eller skrive til info@lightfighter.dk. LightFighteren skal også ud og sejle i de kommende uger, så følg med på Lightfighters hjemmeside www.lightfighter.dk.

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

140

Læs flere nyheder - klik her.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer