30.000 betalende gæster har været igennem Match Racing Denmark i Middelfart. Foto: Øyvind Bordal

Millionomsætning – på matchrace!

28-07-2012 09:00 Trine Søe28-07-2012 07:00 - Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Et eventbureau ejet af seks sejlklubber i Trekantområdet har fem fuldtidsansatte, og omsatte sidste år for seks millioner kroner. 700.000 kroner gik til sejlere, der arbejder som skippere under de matchrace-events for virksomheder, som matchrace centret arrangerer.

Støtter sejlsporten

Den slags succeshistorier er der rigtig langt imellem i dagens sejlsport og bådbranche, og derfor var der god grund til at besøge direktør Jens Henrik Lund i Middelfart. I et stort interview i det seneste nummer af Bådmagasinet fortæller han, hvordan det er gået til, at 30.000 gæster har været igennem de matchrace forløb, som eventbureauet sælger. Og han fortæller også, hvordan den værdiskabning kommer sejlsporten til gode, og støtter op om aktiviteterne i de sejlklubber som står bag.

Køb artiklen - Læs artiklen "". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Køb online udgave - Du kan læse Bådmagasinet, hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Køb iPad magasin - Læs Bådmagasinet på din iPad. iPad magasinet downloades som pdf, der kan gemmes i iBooks app'en på din iPad.

Er du abonnent, logger du naturligvis bare ind her og læser artiklen, hvis ikke du lige har dit Bådmagasinet ved hånden.

Læs flere nyheder - klik her.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer