Eksport til iCal-format

3 Broer

3 Broer 

Titel:
3 Broer
Dato:
19.08.2017
Hvor:
Kaløvig Bådelaug - Skødstrup
Kategori:
Kapsejlads

Beskrivelse

Beklager, ingen beskrivelse tilgængelig.

Begivenhedsdetaljer

Vi glæder os til at se jer i Kaløvig Bådelaug lørdag 19/8 2017, til 3Broer. Gæster, der ankommer til havnen fredag og dem der skal blive og overnatte til søndag, kan lægge til inde foran restaurant Brasseriet Kaløvig Badehotel, samt ved ydermolen. Man er også velkommen til at finde en ”pæle plads” med grøn markering. Overnatning er gratis for deltagende både.

Både, som kommer på selve løbs dagen og som ikke skal overnatte, er velkommen til at ligge til ved service kajen, som er inde i lagunen, hvor kranen står.

Der er også WIFI, som er åben for alle foran Brasseriet.

Registrering finder sted i dommertårnet fra kl. 09.00 til kl. 10.00, hvor også sejladsbestemmelser og løbsinddeling udleveres. Der er kurser og banekort med.

Der er skippermøde foran dommertårnet kl. 09.30

Første start er kl. 10.30 for lille bane.

Præmieoverrækkelse vil forgå, når sidste båd er inde. Dette markeres med lydsignal fra dommertårnet. Dog vil præmieoverrækkelse senest finde sted kl. 18.00. Udlevering af præmier er betinget af fremmøde til præmie-uddelingen.

Gavekort til AFI Marine kan kun vindes, hvis man deltager i festmiddagen om aftenen, da lodtrækningen om gavekortene finder sted under middagen.

Der er spisning for dem der har tilmeldt sig kl. 18,30 til kl. ....... Restaurant Kaløvig Badehotel & Brasserie står for maden.

Mødested

Kort
Mødested:
Kaløvig Bådelaug   -   Hjemmeside
Gade:
Åstrup Strandvej 68A
Postnummer:
8541
By:
Skødstrup
Land:
Denmark

Registrering

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer