X-klusiv premiere på Boat Show

28-09-2012 16:16 Søren Øverup28-09-2012 14:16 - Redaktionen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

X-Yachts med base i Haderslev bygger omkring 120 både årligt, så det er en sværvægter, der har meldt sin ankomst – i øvrigt som nummer 100 på udstillerlisten.

- Der er to hovedårsager til, at vi er med i Fredericia efter mange års fravær, siger salgsdirektør Niels B. Thomsen.

"Den ene er, at vi godt vil gøre lidt mere ud af det danske marked. 95 procent af vores produktion går til eksport, men hjemmemarkedet ligger os naturligvis også meget på sinde. Den anden årsag er vores kommende 33-fods båd, XP 33, som efter vores opfattelse er helt perfekt til danske og nordiske forhold, og som vi glæder os rigtig meget til at præsentere i Fredericia for det danske publikum", fortæller Niels B. Thomsen.

Den nye XP 33 får verdenspremiere på bådudstillingen i Paris i december, præsenteres herefter i Düsseldorf i januar og i Fredericia i februar-marts. Så det er en spritny model og en Skandinaviens-premiere, som de besøgende i MESSE C kan opleve. Der er i øvrigt allerede forudbestilt 23 styk af den nye XP 33, som dermed tegner til at blive en solid sællert for X-Yachts.

Ved siden af XP 33, som er prissat lige under en million kroner, udstiller X-Yachts endnu en båd – sandsynligvis deres XC 38, som har titlen "European Yacht of the Year" og som har et prisskilt i underkanten af tre millioner kroner.

Ud over kontakt til de potentielle danske kunder, ser salgsdirektøren frem til at få mange nordtyske besøgende i tale i MESSE C.

- "Udstillingen i Fredericia har en god termin og er tættere på end Düsseldorf for mange nordtyskere, så vi forventer god tilstrømning fra syd for grænsen. Tyskland er vores største marked, og jeg tror i al beskedenhed, at vores deltagelse kan være med til at stimulere den nordtyske interesse for Fredericia Boat Show", påpeger Niels B. Thomsen.

Han understreger, at X-Yachts kommer med samme set-up som på de største europæiske udstillinger, så det bliver en stand, der vil imponere mange, forventer han.

Lars Søndergaard, projektchef i MESSE C Fredericia, er yderst tilfreds med at kunne byde velkommen til X-Yachts på Boat Show.

"Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er noget, vi har håbet på og arbejdet for længe. X-Yachts er et meget stort og anerkendt navn i dansk sammenhæng, og deres deltagelse giver naturligvis de besøgende en endnu større messeoplevelse.

- At vi så oven i købet danner rammen om den skandinaviske premiere på den nye 33-fods, er kun med til at gøre smilet bredere hos os som arrangører", bemærker Lars Søndergaard.

Han oplever, at der er ved at komme fart i beslutningsprocessen hos mange potentielle udstillere på Fredericia Boat Show.

Allerede siden aftalen med X-Yachts forleden er godt en halv snes udstillere kommet til, og Lars Søndergaard har en klar forventning om, at op imod 200 udstillere vil være på plads, når Boat Show løber af stablen den 22.-24. februar og 1.-3. marts næste år.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer