Nordic Cruiser med Erik Andreasen og Lars Buchwald i forgrunden. I baggrunden ses Nordships bygninger.

Nordship Yachts udvider

16-11-2015 13:06 Trine Søe16-11-2015 12:06 - Redaktionen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Nordship Yachts har overtaget Nordic Cruiser fra Nordic Boat i Kerteminde. Nordship Yachts, der som et af meget få værfter, producerer alle sine både i Danmark, har overtaget Nordic Cruiser. "Vi mener, at Nordic Cruiser konceptet passer godt sammen med vort program af håndbyggede kvalitetsbåde", udtaler Lars Buchwald og fortsætter: "Nordic Cruiser er en moderne båd af dansk design, høj kvalitet med klassiske linjer. Hos Nordship regner vi med at give design og udstyrslisten en nøje gennemgang med henblik på at gøre båden endnu mere eksklusiv og konceptet endnu mere fuldendt".

Nordship har konstateret en stigende interesse for både af høj kvalitet, der kan trailes til attraktive områder overalt i Europa - eksempelvis kanaler, søer og storbyer med vådområder, der må besejles. Interessen kommer både fra kunder, der i forvejen har større lystfartøjer og som gerne vil udforske områder, der ligger uden for den sædvanlige aktionsradius for båd nummer et, men også fra personer, der ikke i forvejen har båd, og som kunne tænke sig en eksklusiv bådferie på kanaler og søer under andre himmelstrøg.

"Nordic Cruiser byder på komfortabel overnatning for to personer med to køjer under dæk. Yderligere er båden indrettet med kogemulighed, køleskab og trykvand. De mange hyggelige kroer og vinslotte langs de europæiske kanaler og søer vil nok også være et attraktivt supplement for mange og være med til at gøre oplevelserne med Nordic Cruiser uforglemmelige", lyder det fra Lars Buchwald.

Nordic Cruiser kan ses i Lunderskov til åbent hus fredag den 20. november og lørdag den 21. november kl. 14.00-18.00 og 10.00-16.00 samt på bådudstillingen i Düsseldorf i januar 2016.

Nye udstillings- og bevaringshaller

Udover nyerhvervelse af Nordic Cruiser har Nordship Yachts overtaget 1.791 m2 store haller på en tilstødende grund i Lunderskov. En del af hallerne skal i første omgang bruges som opbevaring og udstilling af nybyggede og brugte både som Nordship Yachts har til salg. Nordship Yachts har det seneste år øget omsætningen på brugte både, ikke mindst af Nordships egne modeller men også både af andre mærker, har skiftet ejer her.

"Det er et led i den fortsatte udbygning og styrkelse af salgsarbejdet med nye og brugte både, og det nye produkt Nordic Cruiser, at vi har erhvervet de nye haller, der dog har en størrelse, så en del af arealet vil blive brugt til andre formål i firmaets regi" slutter Lars Buchwald.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer