fbpx

Ny el-dreven båd klar til privatsalg

Inkluder i Newsletter: Ja

Over 60.000 mennesker har stiftet bekendtskab med båden gennem bådudlejningen, GoBoat, med baser i både København, Malmø og Stockholm, og er grundet sine unikke sejleregenskaber og bæredygtige profil steget massivt i popularitet.

RAND Boats, der startede som leverandøren til den succesrige udlejningsvirksomhed GoBoat med modellen RAND Picnic, er nu klar til at levere til private købere, og lancerer i samme øjemed den mere luksuriøse udgave, Picnic Sport.

Rand Picnic Sport er en videreudvikling af Rand Picnic og er blandt andet udstyret med centerkonsol og ratstyring. Rand Picnic Sport tilbyder således en mere traditionel, og luksuriøs sejleroplevelse, og giver gennem styrekonsollen bl.a. mulighed for installation af stereoanlæg, navigationsudstyr mm. Ligesom Picnic, kan Picnic Sport bl.a. leveres med en komfortpakke med nedsænkbart bord, således det bliver omdannet til en stor solseng.

"Det har været fantastisk at mærke de positive reaktioner i markedet til både Picnic og Picnic Sport. Vi får daglige henvendelser fra både købere overalt i verden, der efterspørger den rene, bæredygtige motorsejloplevelse, der samtidig kun kræver minimum vedligeholdelse og vi er på nuværende tidspunkt i gang med at lukke forhandleraftaler" udtaler designeren bag bådene, Carl Kai Rand.

Suveræne sejleregenskaber og minimum vedligeholdelse

Bådene der er udviklet i samarbejde med bådproducenten, Tuco Marine som også er produktionspartner, er lykkes virkelig godt. "Alle der prøver bådene bliver overrasket over hvor let den er at styre, og hvor roligt den ligger i vandet. Ligesom på de tre GoBoat baser kommer brugerne i land med et stort smil og vender tilbage – fordi den er så nem for alle at styre, kræver så lidt vedligeholdelse, og samtidig er mere bæredygtig" fortsætter Carl Kai Rand.

RAND Boats er på nuværende tidspunkt i gang med at etablere et international forhandlernetværk og har allerede den første sending på vej til Holland. Bådene kan nu ses på www.randboats.com

Tuco pic









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *