Der blev sejlet på kort op/ned baner. Foto: Elvstrøm Sails

Fin premiere på 4Racing

23-04-2013 16:45 Trine Søe23-04-2013 14:45 - Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

I den forgangne weekend blev træningsarrangementet 4Racing by Elvstrøm Sails afholdt i Aabenraa. Desværre var det få, som var klar grundet en lang vinter, men de fremmødte både og besætninger fik to indholdsrige dage på fjorden.

Kort baner med action

Konceptet er simpelt – høj intensitet og individuel coaching om bord på bådene med efterfølgende debriefing på land. Alt på op/ned baner med kort startlinje som bevirker, at her sker der noget! Det giver resultater, noget også deltagerne oplevede og gav stor ros for til arrangørerne fra Aabenraa Sejl Club og Elvstrøm Sails.

Det er første gang Elvstrøm Sails arrangerede 4Racing i Aabenraa, men med en så god premiere, er det allerede besluttet, at dette skal gentages næste forår. "Med kombinationen af flot vejr, glade sejlere og en supergod arrangørgruppe fra Aabenraa Sejl Club, siger det sig selv, at dette skal gentages", udtaler Espen Kamperhaug fra Elvstrøm Sails.

X-Yachts Hans Viggaard og Co gjorde store fremskridt

Hans Viggaard og besætning gjorde store fremskridt i løbet af weekenden

Der var også stor begejstring fra deltagerne, der blandt andet udtalte:"Jeg ville bare lige sige jer og hele Elvstrøm holdet tak for alle tiders arrangement i weekenden. Vi fik super meget ud af det – det var lige, hvad vi havde behov for her i starten af sæsonen".

Kom til 4Racing i Egå

"De, som af en eller anden årsag ikke fik benyttet anledningen forrige weekend, får mulighed for at tilmelde sig til et tilsvarende arrangement i Egå ved Aarhus den 25. maj 2013. Dog varer arrangementet kun en dag", slutter Espen Kamperhaug.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer