fbpx

Baadhuset bliver forhandler af Delphia

Inkluder i Newsletter: Ja

Baadhuset fra Beder ved Aarhus bliver importør og forhandler af Delphia sejlbådene i Danmark. Delphia er et af Europas største værfter. Henrik Bak fra Baadhuset udtaler: "Vi har længe været på udkig efter attraktive sejlbåde, der matcher tidens krav til sejlegenskaber, kvalitet og ikke mindst pris, da vi så Delphia var vi enige i, at det var det eller intet. Det er nu lykkedes efter længere forhandlinger med værftet at få importen for Danmark, det ser vi meget frem til og vil gøre en helhjertet indsats for at få Delphia på Danmarkskortet".

Omfattende program

Delphias program spænder fra 24-47 fod, så der skulle være noget for enhver smag og pengepung. Allerede i standardversionerne er der et pænt udstyr, hvor båden reelt er sejlklar. Den første Delphia båd Baadhuset får hjem, er den helt nye Delphia 31, som har et flot design og særdeles smagfuldt interiør. Modellen bliver introduceret til 589.000 kr inklusiv moms og levering.

delphia31 interior4 rgb original

Salonen om læ i Delphia 31

"Vi mener at stå stærkt i priskonkurencen - eksempelvis tilbyder vi en Delphia 47 til kr. 1.899.000,- leveret i DK med 25% moms. Det er en særdeles attraktiv pris for en kvalitetsbåd på 47 fod. Vi tror, at Delphia 31, 40.3 , 47 modellerne bliver de mest efterspurgte. Prisen for 40.3 er lige under 1,2 mill. kroner inklusiv moms og levering i Danmark", slutter Daniel Bak fra Baadhuset.









Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *