Bådmagasinets billedgalleri

Bådmagasinets \'black out\'

17-01-2016 13:53 Søren Øverup17-01-2016 12:53 - Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Vores web bureau har i den grad været på overarbejde i den forgangne uge. Mange websites har været udsat for hacker-angreb, og efter Bådmagasinet første gang var tilbage i normal tilstand, ja så blev vi endnu engang angrebet, denne gang af, citat - webbureau: \'ca. 100 nye .htaccess filer uploadet med redirects\'  ...

Lad mig være hudløs ærlig, det er rimelig sort snak for en redaktør som mig. Jeg ønsker blot sitet virker, men har da også forståelse for det naturligvis ikke er hackere der specifikt går efter lille Bådmagasinet, men blot sender spam ud i cyperspace, og her har vi været uheldige.

Sitet er renset og, citat webbureau: \'cleanet ca. 800.000 gamle billeder + cache billedfiler ud\' - det er ikke bare lige, når man har været på Internettet siden 1998, så indeholder sådan et site ganske meget. Men intet er så skidt at det ikke er godt for noget - du vil helt klart kunne mærke en væsentlig hastigheds forbedring på sitet :-)

Nok om det, vi må videre - og jeg kan godt løfte sløret for et nyt site ser dagens lys inden for relativ kort tid, fortsat god søndag.

Med sejler hilsen

Søren Øverup

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer