Bådmagasinets billedgalleri

Sejlsportsligaens 1. division sejler i weekenden i Faaborg. Foto: Frederik Sivertsen.

Faaborg syder af sejlsport i weekenden

20-08-2015 08:20 Trine Søe20-08-2015 06:20 - Redaktionen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Faaborg Outdoor Event danner rammen om en lang række sportsgrene og aktiviteter og ikke mindst i samarbejde med Faaborg Sejlklub, der har sørget for helt specielle rammer til årets tredje stævne i Sejlsportsligaen, hvor stævnet foregår i det smukke sydfynske øhav.

Faaborg Outdoor Event er et tilløbsstykke for friluftsfolk, som strømmer til Faaborg for at dyrke havkajaksejlads, mountainbike, triatlon, trailløb, SUP, kitesurfing og mange andre outdooraktiviteter.

Det sikrer et stort publikum til Sejlsportsligaen og Sportsbåd Open, som også er en del af arrangementet. Når der ikke står sejlsport på programmet, vil der være nok at tage sig til for hele familien. På eventpladsen, hvor alle aktiviteter har start og mål, sker der alle dage mange forskellige ting. Man kan f.eks. besøge Friluftslageret, Fit4Run, Torq, LeBOCK, Forever Living, Surf 'N' Fun og Danish Outdoor, der alle har stande, hvorfra de sælger udstyr og giver gode råd, når de næste løbesko, sportstøj eller energidrikke skal købes med hjem. Multiatleten er også tilstede og tilbyder biketest, hvor man kan afprøve nye cykler og få rådgivning i at få købt det rette cykeludstyr.

Derudover er der mulighed for at købe is hos Caravan is, se biler fra Terminalen fredag aften eller opleve stompbandet Habengoods optræde. Hvis man vil luftes lidt kan man låne en Kickbike i infoteltet. En Kickbike er et terrængående løbehjul, som man kan tage en tur langs vandet på.

Går man videre fra eventpladsen til parkeringspladsen ved siden af, vil man kunne opleve hvordan alle triatleterne søndag bruger den som skiftezone mellem svømning, cykling og løb. Følger man strandpromenaden Langelinie ned til Klintestranden, kan man prøve flere forskellige maritime aktiviteter. Lørdag kan man for eksempel gratis prøve havkajak, SUP(Stand Up Padle) og windsurfing under kyndig vejledning. Søndag kan man gratis afprøve både havkajak og snorkling under kyndig vejledning. Det eneste man skal medbringe er badetøj og håndklæde. KIA Motors er også til stede i parken bag stranden, og herfra kan man prøvekøre de nye modeller fra KIA Motors.

Der er masser af aktiviteter på land og til lands for hele familien, når der afvikles Faaborg Outdoor Event i den kommende weekend. Der er mere om eventen og se hele programmet på faaborgoutdoorevent.dk og Facebook.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer