Bådmagasinets billedgalleri

Kolding i fantastisk vejr

19-08-2008 12:00 Hans Henrik19 Aug 2008 10:00 - Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Besøgstallet var i hård konkurrence med OL og et super vejr. Foto: Per Heegaard

Fredagen var, i forhold til den noget kortere åbningstid, rigtig godt besøgt på årets flydende bådudstilling i Kolding som netop er blevet afholdt.

Lørdag-søndag var en smule mere beskedent hvad besøgsantallet angår, men der var en fantastisk stemning, og vejret var i top - måske for godt, men nu må vi jo ikke lyde som landmændene, udtaler Hans Andersen fra Danboat til baadmagasinet.dk. Der blev da også meldt om salg af både, så alt i alt en positiv udstilling.

Det kan godt være samtlige aviser og nyhedsmedier skriver om krise op og ned, men tempoet på salget er da også aftaget, men i stå er det bestemt ikke gået! Folk værner om deres fritid, og en gang sejler - altid sejler, og nogen af disse skal da heldigvis have skiftet en båd ud i ny og næ.

De rigtig store motorbåde er knap så konjuktur følsomme, folk der bruger måske 5 millioner eller mere på en motorbåd, er folk der bare har penge. De slår netop til i tider, hvor der måske kan gøres en god handel.


Selvom tempoet er taget ud af bådhandlerne, opleve udstillerne da salg på den flydende i Kolding. Foto: Per Heegaard
Bådmagasinet var naturligvis på plads på den flydende. Vinderen af vores konkurrence i Bådmagasinet MOTOR fik sin Steiner kikkert, læs mere om dette i nummeret der udkommer midt september. Foto: Ulf JohnsenUdvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer