Bådmagasinets billedgalleri

Bronze til Vesterstrøm trods sygdom

13-05-2008 17:20 Hans Henrik13 May 2008 15:20 - Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen


Jesper Vesterstrøm er 3-dobbelt Nordisk Mester. Han vandt en bronzemedalje ved Formula EM 2006, sølv ved Euro-Cup 2007 og sølv ved North American Championship 2008. Sommeren 2007 blev han også bronzevinder ved World windsurfing Grand Prix i Formula Racing Championship.

Efter 5 hårde dage på vandet er dette års første Grand Prix stævne i Sines, Portugal slut.

For danske Jesper Vesterstrøm var det lidt af en udfordring, da han på 2. dagen røg på hospitalet med hoste og opkast, som kom til udtryk mellem sejladserne. Jesper fik medicin, som dulmede hosten og opkast og sejlede, trods sygdom, hele stævnet igennem...

Vesterstrøm fortæller:
”Det har været ekstremt hårdt. Der var 7 ud af top 10 sejlere fra VM, så der blev ikke givet ved dørene. Jeg havde en målsætning om at komme helt til tops, men måtte erfare, at med en virus i kroppen havde jeg ikke det sidste, der skulle til...

I 5 ud af 11 sejladser lå jeg nr. 1 ved første mærkerunding, men tabte konstant på fejl og manglende overblik. Men med alt taget i betragtning er det faktisk et rigtigt godt resultat, når jeg tænker tilbage på VM, hvor jeg sluttede som nr. 9 i topform, og at jeg så nu kan levere en 3. plads uden at være på toppen - i et skarpt felt…”


Det samlede resultat for stævnet er:
1. Gonzarlo Costa Howell, Argentina
2. Steve Allen, Australien
3. Jesper Vesterstrøm, Danmark

Næste store stævne på den nye Formula World Grand Prix tour er i Polen fra den 4.-7. juni.

Indtil da står den på træning hjemme i Danmark for Jesper Vesterstrøm med hans coach, så han kan blive helt klar til næste stævne - og ikke mindst til EM i juli og VM i september.


Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer