Bådmagasinets billedgalleri

Flere skader i Miami

20-01-2007 09:00 Hans Henrik20 Jan 2007 8:00 - Redigeret/Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Tornado-sejleren Michael Risør uden bule! Foto Per Heegaard.

Der var lagt op til fødselsdagsfest for Tornado-sejleren Michael Risør i går, men det blev til en fest uden hovedpersonen selv.

Efter en rigtig god træningsdag på vandet, var det på vej ind mod havnen bådens tur til at 'lykønske' sin besætning.

"Lige inden vi skulle ind fik jeg et godt slag med masterotationen, der i en bomning kommer ret pludseligt. Normalt plejer jeg ikke ligefrem at have hovedet i den højde, men da jeg i farten rakte ud efter min tabte kasket, ja, så var det en direkte kollisionskurs," skriver han i sin blog på Sejlsport.dk.

Det hårdhændede møde med materiellet betød først ventetid på skadestuen, tre sting over næseryggen og til slut en regning på ikke mindre end 650 dollars.

For Jonas Høgh-Christensen betød gårsdagen en lille lettelse, da han var hos lægen for at få tilset sin skadede fod. Meldingen var, at der højst sandsynlig er tale om en god forstuvning, men at det burde kunne lade sig gøre at deltage i det amerikanske olympiske regatta, der starter på mandag.

"Jeg kan mærke, at det går bedre dag for dag. Planen i dag er derfor, at jeg taper foden totalt ind, og prøver at tage på vandet for at teste foden af. Men det gør jeg kun, hvis det ikke blæser for meget," fortæller Jonas.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer