Bådmagasinets billedgalleri | Sejlsport i fjernsynet uge 30

Bådmagasinets billedgalleri

Sejlsport i fjernsynet uge 30

24-07-2006 17:44 Hans Henrik24 Jul 2006 15:44 - Jesper Brejning
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

30 både dyster i årets Odyssée Cannes-Istanbul

30 både og 60 sejlere tilbagelægger den 1500 sømil lang distance fra Cannes i frankrig til Istanbul i Tyrkiet – præcis som Ulysse gjorde det i antikken.

Se også de mange videoclips på www.sail.tv fra Volvo Isaf Youth World Championship 2006 I England (Ungdoms-VM)

TV-oversigten for uge 30
Powerboat P1 World Championship
Mandag 24. juli kl. 21.00. Længde: 60 min.
Viasat Sport 3

Powerboat C1 Championship
Mandag 24. juli kl. 23.45. Længde: 26 min.
CANAL+ SPORT

Powerboat P1 World Championship
Tirsdag 25. juli kl. 13.30. Længde: 60 min.
Viasat Sport 3

Powerboat C1 Championship
Tirsdag 25. juli kl. 17.15. Længde: 30 min.
CANAL+ SPORT

Clipper Round the World Yacht Race
Onsdag 26. juli kl. 01.00. Længde: 30 min.
Viasat Sport Sverige

Seamaster Sailing Series
Onsdag 26. juli kl. 01.30. Længde: 30 min.
Viasat Sport Sverige

Inside Alinghi
Onsdag 26. juli kl. 20.45. Længde: 5 min.
Eurosport

Formula 2000
Onsdag 26. juli kl. 21.30. Længde: 30 min.
Viasat Sport Sverige

Odyssée Cannes-Istanbul
Onsdag 26. juli kl. 22.00. Længde: 30 min.
Eurosport


Odyssée Cannes-Istanbul er 1500 sømil.



De store søslag - Seamaster Series
Onsdag 26. juli kl. 22.30. Længde: 30 min.
Viasat Sport 1

Powerboat P1 World Championship
Onsdag 26. juli kl. 23.02. Længde: 58 min.
Viasat Sport 1

Powerboat P1 World Championship
Torsdag 27. juli kl. 12.00. Længde: 60 min.
Viasat Sport 3

Powerboat P1 World Championship
Torsdag 27. juli kl. 13.30. Længde: 60 min.
Viasat Sport 1

De store søslag - Seamaster Series
Torsdag 27. juli kl. 14.30. Længde: 30 min.
Viasat Sport 1

Formula 2000
Torsdag 27. juli kl. 19.30. Længde: 30 min.
Viasat Sport Sverige

Seamaster Sailing Series
Torsdag 27. juli kl. 21.00. Længde: 30 min.
Viasat Sport Sverige

Powerboat P1 World Championship
Fredag 28. juli kl. 00.00. Længde: 60 min.
Viasat Sport 3

Powerboat P1 World Championship
Fredag 28. juli kl. 12.00. Længde: 60 min.
Viasat Sport 1

Powerboat P1 World Championship
Fredag 28. juli kl. 14.00. Længde: 60 min.
Viasat Sport 3

Seamaster Sailing Series
Lørdag 29. juli kl. 13.00. Længde: 30 min.
Viasat Sport Sverige

Powerboat C1 Championship
Lørdag 29. juli kl. 17.30. Længde: 30 min.
CANAL+ SPORT

Formula 2000
Lørdag 29. juli kl. 18.00. Længde: 30 min.
Viasat Sport Sverige

De store søslag - Seamaster Series
Lørdag 29. juli kl. 19.00. Længde: 30 min.
Viasat Sport 1

Powerboat P1 World Championship
Lørdag 29. juli kl. 20.30. Længde: 60 min.
Viasat Sport 3

Powerboat P1 World Championship
Søndag 30. juli kl. 06.00. Længde: 60 min.
Viasat Sport 1

De store søslag - Seamaster Series
Søndag 30. juli kl. 08.00. Længde: 30 min.
Viasat Sport 1

Powerboat P1 World Championship
Søndag 30. juli kl. 17.00. Længde: 60 min.
Viasat Sport 3

Seamaster Sailing Series
Søndag 30. juli kl. 17.30. Længde: 30 min.
Viasat Sport Sverige


www.sail.tv - programmer der streames uge 30

J24 World Championships 2005
2006 London Boat Show Highlights: Boat Feature
2006 London Boat Show Highlights: Clothing
ABN AMRO TWO - Press Conference
Antigua Race Week 2005
Antigua Sailing Week 2006
Antigua Sailing Week 2006 - Day 1
Antigua Sailing Week 2006 - Day 2
Antigua Sailing Week 2006 - Day 3
Antigua Sailing Week 2006 - Day 4
Asian Record Circuit 2006
AWT Bintan
BIG V SAIL
BMW Oracle 3D Technology
BMW Oracle 3D Technology
BMW Oracle Racing Team Documentary
BMW Round Ireland Yacht Race 2004
BritCat Challenge
BritCat Challenge - Day 16
BritCat Challenge - Day 16: Highlight Show
BritCat Challenge - Day 5
BritCat Challenge - Day Two
China Coast Race Week 2003
Cork Week
FAT FACE - Pier to Pier Race
Gypsy Moth IV
Gypsy Moth IV - Part 1
Gypsy Moth IV - Part 2
Gypsy Moth IV - Part 3
Hugo Boss Announcement
Inmarsat and Volvo Ocean Race
Inshore Tactics
Interview with Scot Tempesta
ISAF World Sailing Games - Medal Race
ISAF World Sailing Games 2006: Highlights show
ISAF World Sailing Games, Final Series
ISAF Youth Worlds - Day 2 and 3
JP MORGAN Winter Challenge Final
Monsoon Madness 2003
Movistar Gym Feature
MultiCup 60 - 2006
PKRA Fuerteventura Grand Prix
Preview: World Match Racing Tour 2006
PWA Indoor Windsurfing at the London Boat Show
Round the Island Race
Round the Island Race - High School Challenge 2006
Sevenstar Round Britain and Ireland
Shirley Robertson Announces Olympic Campaign
Shosholoza: An African Dream
Skandia Cowes Week 2005
Superyacht Cup 2006 Preview
Swedish Match Croatia
The Search - Western Australia
The Voyage of Understanding - Tall Ship
Thrane and Thrane / Inmarsat Technologi and VOR
Velux 5 Oceans Race 2006/07
Volvo Isaf Youth World Championship 2006
Volvo Isaf Youth World Championship day 4
Volvo Isaf Youth World Championship Finals
VOLVO ISAF YOUTH WORLDS - OPENING
Volvo Ocean Race - Baltimore In Port Race
Volvo Ocean Race - Leg 5 Finish
Volvo Ocean Race - Leg 6 Finish
Volvo Ocean Race - Leg 6 to New York
Volvo Ocean Race - Leg 7- 21st May
Volvo Ocean Race - Leg 7 day 5
Volvo Ocean Race - Leg 7 Day 6
Volvo Ocean Race - Leg 7 Finish
Volvo Ocean Race - Leg 7, Day 8
Volvo Ocean Race - Leg 8 Day 7
Volvo Ocean Race - Leg 8 Finish
Volvo Ocean Race - Leg 8, Day 4
Volvo Ocean Race - Leg 8, Day 5
Volvo Ocean Race - Leg 9 Finish
Volvo Ocean Race - Movistar Press Conference
Volvo Ocean Race - Start Leg 6
Volvo Ocean Race - Start Leg 6
Volvo Ocean Race 2006 - Start Leg 7
VOR - In Port Race - Rotterdam
VOR - Jason Carrington - Ericsson
VX40 - Rotterdam - Day 2
VX40 - Rotterdam - Day 3
VX40 - Rotterdam - Day 5 - Finals
VX40 - Rotterdam - Day 5 - Finals
VX40 - Rotterdam - Race Day 1
VX40 Baltimore Day Four
VX40 Baltimore day one
VX40 Baltimore Day Three
VX40 Baltimore Day Two
VX40 Baltimore Final Day
VX40 Portsmouth - Day 3
Windsurfing with Andrew Lewis, ABN AMRO TWO
World Match Tour Brasil Finals Roundup
AAWT Boracay, Phillipines


www.t2p.tv
The 2006 Wall Street Corporate Challenge Cup Benefiting Shake-A-Leg
Volvo Ocean Race: Conclusion
Orange II Attempts a New Transatlantic Record
Trawler Fest, Poulsbo Washington presented by PassageMaker
Land’s End NOOD Chicago 2006
Annapolis Yacht Club's Wednesday Night Series 2006, Series 2
Grog & Gruel Bermuda Ocean Race
The 505 World Championship 2005
Ed Baird: Opti to Alinghi, sailing’s consummate pro
The Vallejo Race 2006 Presented by West Marine
Volvo Ocean Race: The Baltimore Stopover and Finish of Leg 5
Volvo Ocean Race: Life at a Jaunty Angle Leg 5
Congressional Cup 2006 Presented by Acura
Volvo Ocean Race Reports
US SAILING'S Rolex Yachtsman and Yachtswoman of the Year
St. Maarten Heineken Regatta presented by Heineken


Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer