Bådmagasinets billedgalleri

Sejlsport i fjernsynet uge 25

19-06-2006 17:30 Hans Henrik19 Jun 2006 15:30 - Jesper Brejning
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Pirates of The Caribbean på vej i mål i Göteborg på niende og sidste etape af VOR. Foto: Volvooceanrace.com

Torsdag starter Louis Vuitton Cup Act 12. Viasat Sport sender direkte fra Valencia i Spanien. Se også programmet om det svenske syndicat: Victory Challenge - den store udfordring. Bådene i Volvo Ocean Race er nået i mål i Göteborg, men der sendes stadigvæk masser af flotte udsendelser fra de sidste etaper.

TV-oversigen for uge 25:

Powerboat P1 World Championship
Mandag 19. juni kl. 13.00. Længde: 30 min.
Viasat Sport 1

Powerboat P1 World Championship
Mandag 19. juni kl. 13.30. Længde: 30 min.
Viasat Sport 1

Powerboat P1 World Championship
Mandag 19. juni kl. 14.00. Længde: 30 min.
Viasat Sport 1

MainSail
Mandag 19. juni kl. 15.30. Længde: 30 min.
CNN

MainSail
Mandag 19. juni kl. 19.30. Længde: 30 min.
CNN

Volvo Ocean Race
Mandag 19. juni kl. 22.30. Længde: 30 min.
Viasat Sport Sverige

Volvo Ocean Race
Tirsdag 20. juni kl. 18.30. Længde: 30 min.
Viasat Sport Sverige

Formula 2000
Tirsdag 20. juni kl. 23.30. Længde: 30 min.
Viasat Sport Sverige

Powerboat P1 World Championship
Onsdag 21. juni kl. 14.00. Længde: 30 min.
Viasat Sport 1

Powerboat P1 World Championship
Onsdag 21. juni kl. 14.30. Længde: 30 min.
Viasat Sport 1

Powerboat P1 World Championship
Onsdag 21. juni kl. 15.00. Længde: 30 min.
Viasat Sport 1

Clipper Around the World Yacht Race
Onsdag 21. juni kl. 15.05. Længde: 25 min.
Viasat Sport Sverige

Seamaster Sailing Series
Onsdag 21. juni kl. 15.30. Længde: 30 min.
Viasat Sport Sverige

Formula 2000
Onsdag 21. juni kl. 19.30. Længde: 30 min.
Viasat Sport Sverige

Inside Alinghi
Onsdag 21. juni kl. 20.45. Længde: 5 min.
Eurosport

Victory Challenge - den store udfordring
Onsdag 21. juni kl. 23.00. Længde: 50 min.
Viasat Sport Sverige

Clipper Around the World Yacht Race
Torsdag 22. juni kl. 13.00. Længde: 30 min.
Viasat Sport Sverige

Seamaster Sailing Series
Torsdag 22. juni kl. 13.30. Længde: 30 min.
Viasat Sport Sverige

Louis Vuitton
Torsdag 22. juni kl. 14.00. Længde: 285 min.
Viasat Sport 3

Formula 2000
Torsdag 22. juni kl. 20.00. Længde: 30 min.
Viasat Sport Sverige

Powerboat P1 World Championship
Torsdag 22. juni kl. 20.15. Længde: 30 min.
Viasat Sport 3

Powerboat P1 World Championship
Torsdag 22. juni kl. 20.45. Længde: 30 min.
Viasat Sport 3

Louis Vuitton
Fredag 23. juni kl. 01.00. Længde: 30 min.
Viasat Sport 3

Louis Vuitton
Fredag 23. juni kl. 12.00. Længde: 30 min.
Viasat Sport 3

Louis Vuitton
Fredag 23. juni kl. 14.00. Længde: 285 min.
Viasat Sport 3

Volvo Ocean Race
Fredag 23. juni kl. 21.05. Længde: 25 min.
Viasat Sport Sverige

Volvo Ocean Race
Fredag 23. juni kl. 22.45. Længde: 30 min.
NRK2

Louis Vuitton
Lørdag 24. juni kl. 01.00. Længde: 30 min.
Viasat Sport 3

Louis Vuitton
Lørdag 24. juni kl. 12.00. Længde: 30 min.
Viasat Sport 3

Louis Vuitton
Lørdag 24. juni kl. 14.00. Længde: 285 min.
Viasat Sport 3

Powerboat P1 World Championship
Lørdag 24. juni kl. 21.45. Længde: 30 min.
Viasat Sport 3

Powerboat P1 World Championship
Lørdag 24. juni kl. 22.15. Længde: 30 min.
Viasat Sport 3

Louis Vuitton
Søndag 25. juni kl. 12.00. Længde: 30 min.
Viasat Sport 3

Louis Vuitton, direkte
Søndag 25. juni kl. 14.00. Længde: 285 min.
Viasat Sport 3

Volvo Ocean Race
Søndag aften/mandag 26. juni kl. 00.20. Længde: 29 min.
NRK1

Louis Vuitton Cup
Søndag aften/mandag 26. juni kl. 01.00. Længde: 30 min.
Viasat Sport 3


www.nrk.no
Har du ikke mulighed for at se programmerne på NRK 1 og NRK 2 kan du se dem på internettet. De streames i 650 kbit/sek. Der ligger lige nu 11 udsendelser under nett-tv – sport på .


www.sail.tv - programmer der streames uge 25

2006 London Boat Show Highlights: Boat Feature
2006 London Boat Show Highlights: Clothing
ABN AMRO TWO - Press Conference
Antigua Sailing Week 2006 - Day 1
Antigua Sailing Week 2006 - Day 2
Antigua Sailing Week 2006 - Day 3
Antigua Sailing Week 2006 - Day 4
Asian Record Circuit 2006
AWT Bintan
BMW Oracle 3D Technology
BMW Oracle Racing Team Documentary
BMW Round Ireland Yacht Race 2004
BritCat Challenge
Cork Week
FAT FACE - Pier to Pier Race
Gypsy Moth IV
Gypsy Moth IV - Part 1
Gypsy Moth IV - Part 2
Gypsy Moth IV - Part 3
Hugo Boss Announcement
Inmarsat and Volvo Ocean Race
Inmarsat and Volvo Ocean Race
Inshore Tactics
Interview with Scot Tempesta
ISAF World Sailing Games, Final Series
JP MORGAN Winter Challenge Final
Monsoon Madness 2003
Movistar Gym Feature
MultiCup 60 - 2006
PKRA Fuerteventura Grand Prix
Preview: World Match Racing Tour 2006
PWA Indoor Windsurfing at the London Boat Show
Round the Island Race
Sevenstar Round Britain and Ireland
Shirley Robertson Announces Olympic Campaign
Shosholoza: An African Dream
The Search - Western Australia
Thrane and Thrane / Inmarsat Technologi and VOR
Volvo Ocean Race - Baltimore In Port Race
Volvo Ocean Race - Leg 5 Finish
Volvo Ocean Race - Leg 6 Finish
Volvo Ocean Race - Leg 6 to New York
Volvo Ocean Race - Leg 7- 21st May
Volvo Ocean Race - Leg 7 day 5
Volvo Ocean Race - Leg 7 Day 6
Volvo Ocean Race - Leg 7 Finish
Volvo Ocean Race - Leg 7, Day 8
Volvo Ocean Race - Leg 8 Day 7
Volvo Ocean Race - Leg 8 Finish
Volvo Ocean Race - Leg 8, Day 4
Volvo Ocean Race - Leg 8, Day 5
Volvo Ocean Race - Movistar Press Conference
Volvo Ocean Race - Start Leg 6
Volvo Ocean Race - Start Leg 6
Volvo Ocean Race 2006 - Start Leg 7
VX40 - Rotterdam - Day 2
VX40 - Rotterdam - Day 3
VX40 - Rotterdam - Day 4
VX40 - Rotterdam - Day 5 - Finals
VX40 - Rotterdam - Race Day 1
VX40 Baltimore Day Four
VX40 Baltimore day one
VX40 Baltimore Day Three
VX40 Baltimore Day Two
VX40 Baltimore Final Day
VX40 Portsmouth - Day 3
Windsurfing with Andrew Lewis, ABN AMRO TWO
World Match Tour Brasil Finals Roundup
AAWT Boracay, Phillipines


www.t2p.tv
Annapolis Yacht Club's Wednesday Night Series 2006, Series 2
Grog & Gruel Bermuda Ocean Race
The 505 World Championship 2005
Ed Baird: Opti to Alinghi, sailing’s consummate pro
The Vallejo Race 2006 Presented by West Marine
Volvo Ocean Race: The Baltimore Stopover and Finish of Leg 5
Volvo Ocean Race: Life at a Jaunty Angle Leg 5
Congressional Cup 2006 Presented by Acura
Volvo Ocean Race Reports
US SAILING'S Rolex Yachtsman and Yachtswoman of the Year
St. Maarten Heineken Regatta presented by Heineken

www.nrk.no
www.t2p.tv


Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer