Bådmagasinets billedgalleri

TRE-FOR Match Racing 2’er til Grand Slam Tour

En 2. plads i Grand Slam Tourens sidste stævne i New York gjorde, at Nicolai Sehested og TRE-FOR Match Racing også indtog den samlede 2. plads over 4 stævner.
04-09-2011 23:15 Hans Henrik04 Sep 2011 21:15 - Pressemeddelelse, TRE-FOR Match Racing
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Nicolai Sehested og TRE-FOR Match Racing var især stærke i de lidt større SM40’ere i USA.

4 Grade 2-stævner på 4 uger. Sådan lød det tætpakkede program for Nicolai Sehested og hans TRE- FOR Match Racing hold i august måned. Holdet deltog som det eneste europæiske hold i hele den nordamerikanske Grand Slam Tour – og det med succes. Skipper Nicolai Sehested udtaler:

”Det har været en rigtig god tour for os. Vi startede godt i Chicago, men måtte tage til takke med en 5. plads efter en mindre storm ramte stævnet på sidstedagen. To top 3 placeringer i New York gjorde dog, at vi i sidste ende tager andenpladsen med hjem til Danmark.”

Mange point at hente
Da alle stævnerne i USA var rangerede som Grade 2-stævner, var der mange point at hente. Specielt ved tourens sidste to stævner viste de danske matchrace sejlere format. De hev henholdsvis en 3. og en 2. plads hjem ved to stævner i New York. Det var også netop hér, Nicolai Sehested forventede at vise sin form.

”De to stævner i New York blev sejlede i Swedish Match 40’er. Selvom det var vores første møde med båden, havde vi disse to stævner i kikkerten. Med en masse timer i DS37’eren i bagagen føler vi os generelt godt tilpas i større både, så vi havde forventningerne oppe til disse stævner,” fortæller Nicolai Sehested.

Med resultaterne fra USA i kufferten kan TRE-FOR Match Racing se frem til endnu et hop i den rigtige retning, når ISAF’s matchrace verdensranglisten bliver opdateret den 7. september.

OM GRAND SLAM TOUR’EN
Den nordamerikanske Grand Slam Tour er et samarbejde mellem fire amerikanske sejlklubber, som alle arrangerer Grade 2-stævner. Touren startede i år 2010 med tre stævner, men er i år udvidet til fire. Vinderen af touren får en invitation til grade 1 stævnet Congressionals Cup i Californien i marts 2012.

De fire stævner er:
Chicago Match Cup, Chicago Match Race Center
Detroit Cup, Bayview Yacht Club
Knickerbocker Cup, Manhasset Bay Yacht Club
Oakcliff International, Oakcliff Sailing Center

Med på touren var blandt andet Reuben Corbett, Dave Perry og William Tiller. Den overordnede vinder af touren var en suveræn Laurie Jury fra New Zealand med placeringerne 2, 2, 1, 1.

TRE-FOR Match Racings placeringer ved de fire stævner er 5, 7, 3 og 2.

http://www.teamsehested.dk/

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer