Bådmagasinet flytter

I dag, fredag den 20. marts er kasserne pakket, flyttebilen kom kl. 8.00 og ved middagstid rykker vi ind i nye lokaler.
20-03-2009 09:20 Hans Henrik20 Mar 2009 8:20 - Redaktionen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Fremover skal håndbremsen trækkes, for der er ikke langt til vandet fra Bådmagasinets nye adresse. Bedre inspiration end vandet fås næppe. Ill.: Joakim Rechnitzer.

Vi har længe gerne ville skifte Herlevs erhvervsområde ud med en mere maritim oplevelse. Det er nu lykkedes, og fra i dag er vores nye adresse, Rungsted Havn 1D.

"Jeg ønsker at skabe en af Danmarks bedste arbejdspladser, og hvis ikke den største udgiver af båd medier herhjemme, med hele tre blade, Bådmagasinet SEJL, Bådmagasinet MOTOR samt Bådmarkedet og et website, skulle bo ved vandet, så ved jeg ikke hvem,” udtaler Bådmagasinets direktør Søren Øverup, som klart mener det skaber begejstring at arbejde i det rette miljø. "Vi elsker alle at sejle, og når muligheden så også er til stede for at arbejde nær det som det hele handler om, gå tingene jo op i en højere enhed."

”Journalister, layouter - og i det hele taget det samlede Team bag Bådmagasinet kan jo hente inspiration lige uden for døren, så i sidste ende tror jeg på det vil lykkedes at lave bedre produkter til læserne,” slutter Søren Øverup.

Kontaktinfo for Team Bådmagasinet finder du .http://www.baadmagasinet.dk/index.php?sid=9
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer