Champagnesejlads og modeller i Miami

12-02-2009 16:32 Hans Henrik12 Feb 2009 15:32 - Joakim Rechnitzer
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen


Det kunne synes som et drømmescenarie. Du skal på vandet for at træne, solen skinner og træningen foregår i en toptunet 49er, men der er lige én hindring. Båden er omsværmet af et stort fotohold, der er i gang med skyde reklamefotos med en bikiniklædt model.

49er-sejlerne Peter Krüger og Nicolai Thorsell (Kaløvig/KDY) samt deres træner Rigo kunne ikke sige nej til at hjælpe til med fotoshootet. Det gav sejlerne en gratis frokost, som man heller ikke siger nej til, og deres helt egen fotoshoot med modellen. ”Det er kun i Miami at man møder supermodeller på vej til træning,” fortæller Peter Krüger, der nu igen er hjemme i Danmark, til Bådmagasinet.

Vi bruger video som træningsredskab
Den nye konstellation i 49eren med Peter Krüger og Nicolai Thorsell sluttede årets første World Cup i Miami på en lovende 7. plads. Med indkøb af et videokamera skulle den efterfølgende træning filmes, så sejlerne hurtigere kan forbedre deres samarbejde.

”Vi har primært brugt videokameraet til evaluering af vores kommunikation, når vi har det siddende på hovedet. Det er et super træningsredskab, der også kan give feedback om vores teknik,” fortæller den erfarne skipper Peter Krüger, der oprindelig startede i 49eren som gast med OL-guldvinderen Jonas Warrer.

Spændende at starte noget nyt
Med Peter Krügers mange år i den olympiske 49er har det været en udfordring på så kort tid at få samarbejdet til at køre med Nicolai Thorsell, der kommer fra Laserjollen.

”Det har været spændende at starte noget nyt og finde ud af om vi kunne lære at samarbejde. Nicolai skal også lige lære at sejle 49eren,” siger Peter Krüger til Bådmagasinet.

Samarbejdet er allerede godt oppe at køre, og holdet får nu hjælp af den nye træner på landsholdet, Rigo de Nijs. Hollænderen har erfaring fra tidligere med at hjælpe et helt nyt hold, og giver danskerne gode ideer til hvordan de kommer videre.

Den 12. marts tager Peter Krüger, der på fredag afleverer sit speciale på Handelshøjskolen i Århus, og Nicolai Thorsell til Mallorca. Her har de med de andre danske 49er-sejlere lejet et hus for en måned, så de kan træne frem til næste World Cup-stævne, Princesa Sofia Trophy.
Skru helt op for lyden!
Er du til champagnesejlads i Miami med Peter Krüger og Nicolai Thorsell, så sæt de største højtalere, du kan finde, til computeren og se den fede træningsvideo.

Videoen ligger i tre formater, valg det format der passer til din computer.http://www.baadmagasinet.dk/webtv/Rolex_Miami_OCR_2009_1150.mpg
http://www.baadmagasinet.dk/webtv/Rolex_Miami_OCR_2009.m4v
http://www.baadmagasinet.dk/webtv/Rolex_Miami_OCR_2009_1150.avi

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

140

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer