Artikler på baadmagasinet.dk er forbeholdt Bådmagasinets abonnenter. Som abonnent kan du søge i de mange artikler og finde alt fra tests til gode råd og tur.
Læs mere om abonnementstyperne og fordelene her.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 382 artikler | Næste side >>

Arcona 380 - Cruiser med ekspresfart

Der er store forventninger til Arcona 380, fordi fart, fine sejlegenskaber og gedigen aptering er det svenske værfts adelsmærke. Vi har testet om forventningerne bliver indfriet.

Brugtbåd Mamba 33 - Perfekt familiebåd

De svenske Mamba både er kendte for høj kvalitet og gode sejlegenskaber. Mamba 33 er et glimrende valg som familiens første båd, med høj værdi til prisen, der typisk ligger mellem 250.000 og 330.000 kr.

Homerus Project - Matchracing for blinde - er det muligt ?

En nat faldt Alessandro Gaoso i søvn ved roret. Da han vågnede, lå båden perfekt på kurs. Det blev startskuddet til et system, som giver blinde chancen for at sejle helt på egen hånd.

OK-jolle, sejlklar for under 15.000 kr.

Vrag blev kapsejladsklar for under 15.000 kr. Med knofedt, opfindsomhed og ihærdighed kan man sagtens komme godt og billigt ud at sejle. Her fortæller Bådmagasinets Henrik Hansen, hvordan han forvandlede et vrag til en kapsejladsklar OK-jolle.

Vi går nok ikke ned på udstyr...

Mads og Bettina sejler alt det, de overhovedet kan i weekender, på hverdage og i ferier. I sejlsæsonen inviterer de hellere vennerne på en sejltur end til middag hjemme i deres hus.

Nicolai Sehested: professionel som 24-årig

Allerede tidligt i sin sejlerkarriere havde Nicolai Sehested en drengedrøm om at blive professionel sejler, og komme med i Americas Cup eller Volvo Ocean Race. Drømmen forfølges nu som fuldtids professionel sejler.

Alarmen kan også bruges som Endomondo for sejlere

To sejlere har udviklet et tracking- og alarmsystem, SuperSail Marine Alarm, der skal gøre op med tidligere systemers mangler og appellere til vores lyst til at fortælle vennerne, hvor vi er.

Vejrø - Natur, økologi og kvalitet

Den lille ø Vejrø er sat i stand ’med det hele og inklusive lystbådehavn’. Øen er omlagt til økologisk landbrug, her er bygget hotel, restaurant, orangeri og marina - og Bådmagasinets udsendte er ikke i tvivl: Den er helt sikkert et besøg værd.

Patrick Shaughnessy, Farr Design: ”Noget bliver gjort for dig”

I alle andre brancher er det den vej udviklingen går: Ting bliver gjort for dig. Du skal ikke fortælle båden, hvad den skal gøre, siger Pat Shaughnessy. Båden skal fortælle dig det.

Højde – sådan finder du den del II

Vil du frem, selv i modvind? Kan du godt lide, at din båd sejler optimalt, også på kryds? Højde er en delikat balancegang – her er lidt hjælp til at finde den.

Luffe 3.6 – en kommende klassiker?

Bådmagasinet har prøvesejlet den nye Luffe 3.6. Og ja, journalisten blev ret forelsket. For denne båd er skabt med hjertet, og med et skarpt blik for hvad der bare er rigtigt i en båd.

Vi sejler alt det, vi kan

Familien Søebergs Maxi 95 får ikke lov til at gro til – den bliver rørt flere gange om ugen, familien bruger både ferier og weekender på sejlads.

Cranchi Panama 32: Livlig sportscruiser med outboard-manøvresystem

Spændende nyt manøvresystem for outboardere i ny Cranchi sportscruiser

Den nye Cranchi Panama 32 er en rigtig spændende ny sportscruiser. Vi var på vandet i en god nordisk version med 2x300 hk Mercury outboard motorer og et nyt fantastisk manøvresystem.

På tværs af Frankrig

En bådtur på Canal du Midi i lunt forsommervejr og et tempo, som ikke giver plads til stress og dårlig karma.

Pragtfuld glemt klassisk salonbåd genopstå og blev hædret

Marian Ågesen og Ken Pedersen, Frederiksværk, har med flid og dygtighed genoplivet den fine 37 fods klassiske motoryacht ”Gl. Sussi” fra glemslen. Det blev hædret med vandrepokalen ”Skruen”.

Teak eller teeknår dækket er slidt ned

Flere og flere bådejere må i disse år erkende, at bådens ellers flotte teakdæk nu er slidt helt ned. Flexiteek er et alternativ til dyr teak og fås nu med et mere naturligt gråt teak-look.

På skarpere kurs - Bavaria 37 - 41 og 46 Cruiser

Den nyeste generation af cruisingbåde fra Bavaria har fået et mærkbart og synligt boost på kvalitet, design og komfort. Vi har været på vandet med de tre nye Bavaria 37 Cruiser, 41 Cruiser og 46 Cruiser.

Købers marked: Brugte både erhelt nede i pris

Finanskrisen ramte bådmarkedet tungt og hårdt. Priserne på brugte både kom i frit fald, og der er utroligt mange brugte både til salg til yderst fornuftige priser – samtidig med, at der er ledige pladser i mange havne.

Sommerklar gummibåd: Tjek, vask og beskyt

Med et forårstjek er gummibåden klar til sikker sommersjov uden at tabe luften. Samtidig er det en god ide at rense og beskytte gummipontonerne, så gummibåden får en længere levetid.

Solaris 37: 11 meter lang superyacht

Solaris 37 er ikke en helt almindelig båd. Specielt ikke, hvis man kigger bagom overfladen...

 

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 382 artikler | Næste side >> 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Gnisten Marine
Gransegel
Kolding Marinecenter - 1.300 kvm med bådudstyr