Artikler på baadmagasinet.dk er forbeholdt Bådmagasinets abonnenter. Som abonnent kan du søge i de mange artikler og finde alt fra tests til gode råd og tur.
Læs mere om abonnementstyperne og fordelene her.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 379 artikler | Næste side >>

Vi går nok ikke ned på udstyr...

Mads og Bettina sejler alt det, de overhovedet kan i weekender, på hverdage og i ferier. I sejlsæsonen inviterer de hellere vennerne på en sejltur end til middag hjemme i deres hus.

Nicolai Sehested: professionel som 24-årig

Allerede tidligt i sin sejlerkarriere havde Nicolai Sehested en drengedrøm om at blive professionel sejler, og komme med i Americas Cup eller Volvo Ocean Race. Drømmen forfølges nu som fuldtids professionel sejler.

Alarmen kan også bruges som Endomondo for sejlere

To sejlere har udviklet et tracking- og alarmsystem, SuperSail Marine Alarm, der skal gøre op med tidligere systemers mangler og appellere til vores lyst til at fortælle vennerne, hvor vi er.

Vejrø - Natur, økologi og kvalitet

Den lille ø Vejrø er sat i stand ’med det hele og inklusive lystbådehavn’. Øen er omlagt til økologisk landbrug, her er bygget hotel, restaurant, orangeri og marina - og Bådmagasinets udsendte er ikke i tvivl: Den er helt sikkert et besøg værd.

Patrick Shaughnessy, Farr Design: ”Noget bliver gjort for dig”

I alle andre brancher er det den vej udviklingen går: Ting bliver gjort for dig. Du skal ikke fortælle båden, hvad den skal gøre, siger Pat Shaughnessy. Båden skal fortælle dig det.

Højde – sådan finder du den del II

Vil du frem, selv i modvind? Kan du godt lide, at din båd sejler optimalt, også på kryds? Højde er en delikat balancegang – her er lidt hjælp til at finde den.

Luffe 3.6 – en kommende klassiker?

Bådmagasinet har prøvesejlet den nye Luffe 3.6. Og ja, journalisten blev ret forelsket. For denne båd er skabt med hjertet, og med et skarpt blik for hvad der bare er rigtigt i en båd.

Vi sejler alt det, vi kan

Familien Søebergs Maxi 95 får ikke lov til at gro til – den bliver rørt flere gange om ugen, familien bruger både ferier og weekender på sejlads.

Cranchi Panama 32: Livlig sportscruiser med outboard-manøvresystem

Spændende nyt manøvresystem for outboardere i ny Cranchi sportscruiser

Den nye Cranchi Panama 32 er en rigtig spændende ny sportscruiser. Vi var på vandet i en god nordisk version med 2x300 hk Mercury outboard motorer og et nyt fantastisk manøvresystem.

På tværs af Frankrig

En bådtur på Canal du Midi i lunt forsommervejr og et tempo, som ikke giver plads til stress og dårlig karma.

Pragtfuld glemt klassisk salonbåd genopstå og blev hædret

Marian Ågesen og Ken Pedersen, Frederiksværk, har med flid og dygtighed genoplivet den fine 37 fods klassiske motoryacht ”Gl. Sussi” fra glemslen. Det blev hædret med vandrepokalen ”Skruen”.

Teak eller teeknår dækket er slidt ned

Flere og flere bådejere må i disse år erkende, at bådens ellers flotte teakdæk nu er slidt helt ned. Flexiteek er et alternativ til dyr teak og fås nu med et mere naturligt gråt teak-look.

På skarpere kurs - Bavaria 37 - 41 og 46 Cruiser

Den nyeste generation af cruisingbåde fra Bavaria har fået et mærkbart og synligt boost på kvalitet, design og komfort. Vi har været på vandet med de tre nye Bavaria 37 Cruiser, 41 Cruiser og 46 Cruiser.

Købers marked: Brugte både erhelt nede i pris

Finanskrisen ramte bådmarkedet tungt og hårdt. Priserne på brugte både kom i frit fald, og der er utroligt mange brugte både til salg til yderst fornuftige priser – samtidig med, at der er ledige pladser i mange havne.

Sommerklar gummibåd: Tjek, vask og beskyt

Med et forårstjek er gummibåden klar til sikker sommersjov uden at tabe luften. Samtidig er det en god ide at rense og beskytte gummipontonerne, så gummibåden får en længere levetid.

Solaris 37: 11 meter lang superyacht

Solaris 37 er ikke en helt almindelig båd. Specielt ikke, hvis man kigger bagom overfladen...

 

Tursejlads med børn– en god familieoplevelse

Mette og Jakob og deres to drenge på fem og syv år bruger deres sommerferier og mange weekender på tursejlads, og i år har de opgraderet båden til en Hallberg-Rassy 352.

Yamarin Cross 60 Cabin: Stærk og flyvende

Yamarin har haft stor succes i Skandinavien med deres hybridbåde cross, hvor skroget er lavet af aluminium og overbygningen er af glasfiber.

Hundested Havn: Federe - på den gode måde

I år var det havnefoged Søren Brink fra Hundested, der vandt æren som ”Årets Lystbådehavn”. Bådmagasinet har besøgt ham for at høre, hvad det er, han gør rigtigt.

Undgå at falde i havnen

Siden 2005 er 25 fritidssejlere druknet i havne. Omtanke, omsorg for hinanden og bedre sikkerhed i havnene kan redde den næste, der falder i.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 379 artikler | Næste side >>
hanseboot300x50 2014
 
 

klikpcklikta

 
 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 

 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 
 
 

dit link til bådbranchen

Raymarine
Aalborg Yachtbureau
Sunway Seatravel