Artikler på baadmagasinet.dk er forbeholdt Bådmagasinets abonnenter. Som abonnent kan du søge i de mange artikler og finde alt fra tests til gode råd og tur.
Læs mere om abonnementstyperne og fordelene her.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 354 artikler | Næste side >>

Lodsvæsenet kan komme på udenlandske hænder

Det danske lodsvæsen er i dag 100 % på danske hænder – og lodserne igennem danske farvande er danske – forstår dansk, og kender til de danske lystsejlere. Hvis et nyt lovforslag vedtages, vil det betyde liberalisering af lodsvæsenet – og adgang for udenlandske lodser igennem danske farvande.

På visit i Sverige

Ikke mange sømil fra de danske kyster ligger der en række af perler i det sydsvenske, som du nemt kan nå på en weekend eller en kort ferie.

Forårstjek: Påhængsmotoren

Et serviceeftersyn på autoriseret værksted eller eget tjek af vitale dele og funktioner på påhængsmotoren kan hindre ubehagelige motorstop og forebygge skader på motoren. Derfor er forårstjekket så vigtigt.

Elvstrøm Sails i 60 år

Det var Paul Elvstrøms fornemmelse for, hvordan datiden kapsejladssejl i bomuld kunne blive meget bedre, der fik ham til at etablere af Elvström Sails for 60 år siden. I dag producerer sejlloftet højteknologiske membransejl.

Vi bliver klar til sejlsæsonen - Bodil smadrede havne

Lystbådehavnene har opgjort deres skader til op imod 27 millioner kroner. De kan ikke få stormflodserstatning til genopbygningen. Til gengæld er der flere havne, der har en kæmpe folkelig opbakning. Indsamlinger, støttefester og banko er med til at betale til pæle, broer, strømstandere og brodæk.

Projekt sikker kurs: Officielt digitalt søkort til fritidssejlads på vej?

Geodatastyrelsen har planer om et officielt digitalt søkort, som kun skal forhandles med betalt abonnement. Et testprojekt skal nu evalueres.

Guide til elektronisk sikkerhedsudstyr del II- Mobil satelit-kommunikation altid dækning

Tilkald hjælp eller fortæl at du er OK – og gør det muligt for andre at se hvor du er. Spot Messenger er sikkerhed til en billig penge.

Nyt flagskib fra yamarin: Lækker 79 DC

Den helt nye Yamarin 79 Day Cruiser fra Konekesko gruppen i Finland er en sjov kloning af 80 DC og 76 C.

Haderselv sejlforening: Kodeordet er hygge

Haderslev Sejlforening driver deres lystbådehavn på frivillig basis. Det giver masser af arbejdstimer, godt fællesskab, velbesøgte aktiviteter og hygge i rige mængder.

Nye kernetyper giver stærkere og lettere skrog

Den nyeste infusion-teknologi giver bedre både og mindre miljøbelastning. Vi har fulgt støbningen af en Olsen 370 med en helt ny version af Divinycell, der giver endnu bedre skrog.

Francois Gabart, fremtidens mand?

”Det kan blive den største begivenhed vi kan forestille os på havet - det nye højdepunkt.” Francois Gabart får stærke kræfter med til at skabe nyt et solo-race jorden rundt – i 100 fods trimaraner.

Den kinesiske drøm

Bådmagasinet har besøgt det kinesiske Volvo Ocean Race hold Dongfeng Race Team i Hong Kong og snakket med to håbefulde sejlere, der har fundet vej gennem det første nåleøje i jagten på deres store drøm.

Vandvejen til Berlin - del II

Du skal give dig god tid, hvis du vil sejle til Berlin ad floder og kanaler. 1. del af turen til Berlin blev bragt i Bådmagasinets februar nummer. Her kommer 2. del, som handler om opholdet i Berlin, oversvømmelserne i Tyskland og sejlturen hjem.

Harpunloggen 2013 - Klassiske Mäler 30

Det blev den klassisk smukke, slanke "Carita", der fik den eftertragtede Harpunloggen ved Dansk Forening for Ældre Lystfartøjers sommerstævne i Svanemøllen.

Dansk lov forbyder sejlads uden papirsøkort

200 år gammelt statsmonopol gør Danmark til verdens mest restriktive land, når det gælder søkort. Navigerer du med kortplotter og backup i form af en tablet, begår du en strafbar handling.

Carisma 22 Cruiser: Lille tyk polak gemmer på stor overraskelse

Carisma 22 Cruiser:For ca. 200.000 kroner kan du få en trailbar båd med en flot aptering i egetræ og plads til et par eller en lille familie. Det er i sig selv bemærkelsesværdigt.

To nye på markedet – Finnmaster Pilot 7.0 og Finnmaster Pilot 8.5: til hygge og fiskeri

I efteråret testede Bådmagasinet motorbåde i den svenske skærgård
i en blanding af regn og sol, og i småkruset sø samt en frisk brise
fra vest. Kort og godt ægte skandinavisk efterårsvejr. Vi testede et
lille dusin både i løbet af to dage.
TEKST ULF WESLEY JOHNSEN FOTO ULF WESLEY JOHNSEN OG ANDREAS H. JOHNSEN

Azimut Magellano 43F

Azimut Magellano 43 er en ny spændende cross-over mellem en traditionel deplacementbåd af trawler-typen og en moderne og hurtig semi-planende motorbåd. Vi har prøvet, om det fungerer.

 

Historisk stormflod ramte danmark

Vandet steg med to meter. Brydende bølger og vindstød på 30-40 sekundmeter hamrede løs på kysten. De værste ødelæggelser i moderne tid har ruineret mange danske lystbådehavne.
TEKST ØYVIND BORDAL FOTO ØYVIND BORDAL & SØREN ØVERUP
og LISE MORTENSEN HØY FOTO LISE MORTENSEN HØY & DMI

[”Wåt do you wånt?”] Vandveje via Kieler kanalen til Berlin del I

De hærdebrede sikkerhedsvagter ved indgangentil Rigsdagen i Berlin havde deres egen måde at byde de besøgende velkommen.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 354 artikler | Næste side >>

banner300x63

 
 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 

 
 


 
 

onlineabo

 
 

Tilmeld nyhedbrev

 

printabo

 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 
 
 

dit link til bådbranchen

Bluebay marine
Kjøller - Komfortudstyr til lystbåde
Suzuki - Påhængsmotorer