Skoleelever kæntret

11-02-2011 15:20 Hans Henrik11 Feb 2011 14:20 - Joakim Rechnitzer
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Arkivfoto.

Politiet modtog alarmopkaldet klokken 12.43. Ifølge politikommissær Tom Ftysiek ved Sydsjællands og Lolland Falsters Politi er efterskoleelevernes båd kæntret et sted i Præstø Fjord.

”De foreløbige meldinger lyder på, at der er tale om 13 elever og to lærere, der er kæntret et sted i Præstø Fjord. Vi er i fuld gang med at redde dem op af vandet,” siger han til bt.dk.

”Der er nu gået over en time siden vi fik opkaldet, og der er stadig folk i vandet, så det er en alvorlig situation. Vi har både helikoptere og både på stedet.”

12 personer er nu reddet på land, mens tre fortsat savnes. ekstrabladet.dk erfarer at flere allerede er fløjet stærkt nedkølede til Rigshospitalet. Samtidig bliver der fløjet et helt lægehold ind fra Aalborg Hospital.

Opdatering fra SOK
15 personer fra Lundby Efterskole er forulykket i en Dragebåd i Præstø Fjord. Helikoptere og redningsbåd er indsat for at redde de forulykkede op af det kolde vand.

SOK modtog alarmen fra Politiet klokken 12.52. Der er fire redningshelikoptere i området, foruden en redningsbåd fra Redningsstation Klintholm, brandberedskabet i Præstø og Politiet. Alt fokus drejer sig lige nu om at få de forulykkede reddet op af det kolde vand.

OPDATERET 15:20
Omkring klokken 15 meddelte redningsmandskabet, at alle elever samt lærere var reddet op af det kolde vand. Deres tilstand er dog fortsat uvis, skriver bt.dk.

Situationen kan følges løbende på de store danske nyhedssites.

Opdateret kl. 19.35:
En lærer savnes fortsat. Eftersøgningen er indstillet efter mørkets frembrud.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer