En million til ny ungdomsbåd
En million til ny ungdomsbåd
En million til ny ungdomsbåd

TORM Fonden har afsat en million kroner til en ny dansk juniorkølbåd. Unge sejlere prøvesejler nu flere både, og Dansk Sejlunion vil lytte til dem. Tre kandidater slås om status som den nye juniorkølbåd.

Dansk Sejlunion vil pege på en sportsorienteret, lille kølbåd, som skal være et defineret alternativ for alle de unge sejlere, der ellers vokser ud af jolleklasserne - og derefter forsvinder ud af sejlsporten. Projektet er inspireret af den støtte, som tidligere er givet til indkøb af RS-Feva-joller. Målgruppen for projektet er bred, og omfatter sejlere helt fra 13-årsalderen. I praksis vil de første 20 både der bestilles, få en reduktion i købsprisen svarende til ca. 50.000 kroner.

Valget træffes i efteråret

Der er tre kandidater er: Open 7,50, CB66 og Seascape 18. Det endelige valg sker i efteråret på basis af tilbagemeldinger fra ungdomssejlere, der har prøvesejlet alle tre både.

Det er ikke nødvendigvis kapsejlads der er det mest centrale – hvis tilbagemeldingerne fra de kommende brugere går i retning af mere turorienterede aktiviteter, vil der blive lagt vægt på det, når valget af bådtype skal træffes.

Pris: 20 kroner, fem sider.

16,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 
 

dit link til bådbranchen

ShipShape
YachtBroker
Siim Båd og Motor A/S - Danmarks største bådcenter!