Sarah Gunni ved fysioterapeuten, der skal hjælpe med at speede helingsprocessen op, så hun muligvis kan deltage i EM, der starter på søndag. Foto: Sarah Gunni Sailing.

Sarah Gunni misser måske EM

23-02-2016 12:17 Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Laser Radial sejleren, Sarah Gunni, burde være på vej til Gran Canaria for at træne op til EM, der starter på søndag. Desværre har Sarah vredet om på sin ankel, da hun var på vej ned ad nogle trapper. En efterfølgende tur på skadestuen vidste heldigvis, at foden ikke er brækket, men stærkt forstuvet, så den er hævet godt op. En forstuvet fod skal i følge skadestuens personale have hvile mellem to-seks uger.

sarah gunni

Sarah Gunni ligger nummer elleve på den seneste verdensrangliste offentliggjort af ISAF.

Sarah Gunni er naturligvis meget ærgerlig over situationen, men hvis man skal se positivt på det - så er EM på Gran Canaria ikke en del af OL-udtagelsesserien for Laser Radial klassen, hvor Rindom og Gunni kæmper om OL billetten til sommerens OL i Rio. Selvom Anne-Marie Rindom fører med 14 points, så er ingenting afgjort, før det sidste stævne er sejlet. Sarah Gunni har indledt sæsonen med en bronzemedalje ved world cup stævnet i Miami, hvor rivalinden Rindom sluttede på en niende plads.

Stilling i OL-udtagelse VM Oman WC Miami VM 2016 Point i alt
Anne-Marie Rindom 1 9 - 32
Sarah Gunni Toftedal 26 3 - 18

Satser på at komme afsted

Sarah Gunni satser på i samarbejde med sin fysioterapeut at speede helsingsprocessen op, så hun kan flyve til Cran Ganaria på torsdag. Indtil da står den på is og kompression, så hævelsen kan fortage sig. Vi ønsker Sarah Gunni god bedring og håber, at hun stiller til start på søndag.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer