Bådmagasinets billedgalleri

Garmin Nautix fås fra andet kvartal af 2016. Foto: Garmin.

Få marinedata vist i dit synsfelt

21-02-2016 07:25 Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Garmin har netop lanceret Garmin Nautix in-view display, der gør det muligt at se marinedata i dit synsfelt. Gamin Nautix er en let enhed på kun 29,7 gram, der kan monteres direkte på de fleste solbrille- eller brillestel - dog anbefales enheden ikke til helt tynde brillestel. På den måde kan du få vist vigtige data, som hastighed, vanddybde, kurs, vindretning og endda motorens omdrejningstal, direkte i dit synsfelt. Dog skal enhederne være kompatible med Garmin for at virke (NMEA 2000).

Garmin Nautix er testet i maritime forhold, og det er muligt at betjene beøringspanelet med handsker og i vådt vejr. Ligesom farveskærmen med en opløsning på 428x240 pixel kan læses under alle lysforhold. Den kan bruges med polariserede solbriller, ligesom styrke i dine briller ikke påvirker skræmens læsbarhed. Batteriet har en levetid på otte timer.

enviornment

Få data serveret direkte i dit synsfelt med Garmin Nautix.

Kapsejlere kan også se avancerede kapsejladsdata håndfrit, herunder nedtællingstimer og oplysninger om tid til start og startlinjen.

Den vejlende udsalgspris på Garmin Nautix In-view Display bliver 4.199 kroner - og den bliver tilgængelig fra andet kvartal af 2016.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer