Alinghi svarer igen

29-04-2009 22:16 Hans Henrik29 Apr 2009 20:16 - Joakim Rechnitzer
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Alle vil have fat i America’s Cup-pokalen ’the Auld Mug’. Men igen er det usikkert om, hvornår der skal dystes om pokalen på vandet. Indtil videre fortsætter det i retten. Foto: ThMartinez/Alinghi.

I erklæringen fra Société Nautique de Genève står der blandt andet:

”BMW Oracle Racing (BOR) og deres klub Golden Gate (GGYC) har igen valgt New York domstolene, i stedet for at acceptere en invitation til endnu et møde for at diskutere betingelserne for den 33. America's Cup. De har ignoreret både vores forslag om en åben konkurrence for andre udfordrere og vores invitation for at blive enig om gensidige vilkår.

Som forsvarer af America's Cup er det vores, Alinghi og Société Nautique de Genève (SNG), pligt at opfylde ’Deeds af Gift’. I dokumentet står det klart, at maj er den tidligst mulige dato for en match på den nordlige halvkugle, hvor begge klubber er beliggende...

...Deed of Gift er ikke et dokument, der skal sættes til side efter bekvemmelighed: ordlyden er klar i spørgsmålet om datoerne, og kan ikke affærdiges, fordi det ikke passer GGYC og BMW Oracle Racings nuværende ønsker.

Société Nautique de Genève er parat til at forsvare sin holdning, der fuldt ud respekterer gavebrevet som det regulerer dokument i America's Cup før New Yorks højesteret, og vil kræve at BOR og GGYC gøre det samme.”

Læs udmeldingen fra GGYC og BMW Oracle: .
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer