AC-klubber håber på forsoning

14-04-2009 13:39 Hans Henrik14 Apr 2009 11:39 - Joakim Rechnitzer
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Fem tungtvejende sejlklubber ønsker ikke at se monster trimaranerne i aktion under America’s Cup. Nu anbefaler de et fælles America’s Cup. Foto: Gilles Martin-Raget/BMW Oracle.

I et åbent brev til de to sejlklubber der står bag Ernesto Bertarelli og Larry Ellison anbefaler fem indflydelsesrige formænd et America’s Cup med mere end to hold. Læs hele brevet her:

”Dette er et åbent brev til Société Nautique de Genève og Golden Gate Yacht Club fra formændene af de fem sejlklubber, der enten arrangeret America's Cup: Royal Yacht Squadron, eller har været en tidligere vindere af Cup’en: New York Yacht Club, Royal Perth Yacht Club, San Diego Yacht Club og Royal New Zealand Yacht Squadron.

Vi skriver for at opfordre jer til at forhandle sammen for en retfærdig og rimelig multi-udfordrer konkurrence om den 33. udgave af America's Cup. Vi mener, at en sådan begivenhed, i modsætning til et "Deed Gift" forsvar, er i større interesse for sejlsporten i almindelighed og for medlemmer af det brede America's Cup samfund, som har investeret deres tid og ressourcer for at gøre begivenheden til en ægte international konkurrence. Vi håber, at den nuværende udfordrer og forsvarer vil arbejde sammen om at finde en vej gennem deres forskelligheder til at skabe en sådan begivenhed til gavn for sejlsporten og America's Cup.

The Lord Iliffe, Commodore Royal Yacht Squadron
David K. Elwell Jr., Commodore New York Yacht Club
Mark Fitzhardinge, Commodore Royal Perth Yacht Club
R. Andrew La Dow, Commodore San Diego Yacht Club
Scott Colebrook, Commodore Royal New Zealand Yacht Squadron


Læs også erklæring fra den officielle udfordrer, Golden Gate Yacht Club, i tidligere artikel:
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer