Ellison og Bertarelli i dialog efter retsag

12-04-2009 11:05 Hans Henrik12 Apr 2009 9:05 - Joakim Rechnitzer
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Ernesto Bertarelli, tv, og Larry Ellision, th, var engang venner. Så kom retsagen om America’s Cup. Nu forsøger de angiveligt at gå i dialog om fremtiden. Foto: Ivo Rovira/Alinghi.

Der har været meget stille siden appelretten i New York gav BMW Oracle, Larry Ellision og Russell Coutts titlen om officiel udfordrer i America’s Cup. Nu melder Golden Gate Yacht Club, der udfordrernes sejlklub, ud i en erklæring, at de går efter en multi-challenger event, med flere deltagere end kun forsvareren og udfordreren. Ligeledes skrives der i erklæringen at hold-ejer, Larry Ellison, kommunikerer med Alinghi-ejer, Ernesto Bertarelli.

Erklæring fra Golden Gate Yacht Club:

”Golden Gate Yacht Club og sit team, BMW ORACLE Racing, er fortsat forpligtet til at forhandle med Forsvaren, Société Nautique de Genève / Alinghi, for en konventionel gensidig protokol for den næste America's Cup, som vil involvere alle hold.

Dette følger afgørelsen fra den 2. april truffet af New York appelret, der bekræfter Golden Gate Yacht Club som officiel udfordrer til den 33. America's Cup.

BMW ORACLE Racing's ejer, Larry Ellison, og formanden for Alinghi,
Ernesto Bertarelli, har kommunikeret med hinanden siden retsafgørelse.

På dette stadium mener klubberne, at det er bedst at holde kommunikationen mellem parterne privat med henblik på at nå et tilfredsstillende resultat så hurtigt som muligt.”

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer