Bank har lavet drejebog

27-12-2002 06:59 Hans Henrik27 Dec 2002 5:59 - Troels Lykke
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

AUCKLAND, fredag aften:
Juleaften gik bedre end forventet. Ikke noget med at sidde og tude på et slidt hotelværelse. Selveste Jann Neergaard, Alinghi-gast, forbarmede sig og inviterede på lam hjemme i Auckland sammen med venner, da han hørte undertegnede skulle spise kinesisk ude i byen. Ikke noget fagligt snak, det får man alligevel ikke noget ud af. To meter høje Jann fra KDY-Skovshoved er yderst loyal overfor Russell Coutts og Alinghi og taler ikke lige over sig. Vi har dog forsøgt at følge Jann en dag til en artikel til det skrevne Bådmagasinet. Den 39-årige dansker og Alingi skal i kamp igen i Louis Vuitton-finale 11. januar, hvor modstanderen er Oracle BMW racing. Jeg sætter 500 kr. for sejr til Alinghi.

Bank på ferie

Her til morgen gjaldt det interview med Jesper Bank i Aucklands lufthavn. Bank tager nu på velfortjent ferie i Australiens Perth med familie, dernæst gælder det Farr 40 i Key West Week, inden han kommer til Danmark 27. januar. Bank-light virker yderst sat op til en ny kampagne, og er i tæt partnerskab med Mats Johansson. De to har lavet en drejebog til næste cup sammen. Tilsyneladende er Victorys anden rorsmand Magnus Holmberg ikke med til at udforme drejebogen. På spørgsmålet om at Magnus figurer var svaret:
"Ingen navne er sat på endnu." Bank forsikrede dog at han ville have mere indflydelse end den forgangne kampagne, så han kan præge syndikatets struktur fra starten. Bank finder sig ikke i at blive skiftet ud i afgørende match, som det skete i fjerde sejlads mod Prada, mere om det i Bådmagasinet.

Mini-ferie i New Zealand

Afsted syd på i tre dage på nordøen i New Zealand. Fik kørt 1200 kilometer og fik set skov, rigtigt meget skov på denne grønne ø. Mit kort var ikke særligt detaljeret, men jeg fik da krydset en del landets største skov - i fire timer - nåede heldigvis ud inden benzinen slap op. I en lidt fattig by hjalp en Maori-familie mig på vej og turen kunne fortsætte. Stedet hernede er imponerende, bl.a. Maori-kulturen, men også de underjordiske varmekilder og vandfald. Kiwi-øen er faktisk en vulkan-ø. Desværre var liften til toppen af det 2797 meter høje Mount Ruapehu lukket. Tilgengæld fik jeg et godt bad i det Tasmanske havs kæmpe, saltede bølger. Mest imponerende var Karekare-stranden, hvor den Oscarnomineret film Piano blev optaget.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer