Fremme hos sejlsportens mastodonter

19-12-2002 02:30 Hans Henrik19 Dec 2002 1:30 - Troels Lykke
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

AUCKLAND, torsdag kl. 13.40:

Udmattet, jetlag, jo - indrømmet. Men alligevel med masser af energi til at fortælle lidt hernede fra frem til 29. december. Min bagage kom nemlig med en dags forsinkelse til Hong Kong inden turen til Auckland. Nu gælder det interviews, på vandet og se Oracle vs OneWorld, bo på et kedeligt hotel. Og heldigvis skinner solen (pigerne går letklædt), og her er masser af store både og fede forretninger findes pa Queens Street. Hernede er også kollegaen Peter Ernstved, der næsten dagligt har leveret stof til Bådmagasinet, TV3 og andre dele af pressen.

For meget Team NZ

Ved siden af mig i pressecenteret, hvor ingenting mangler (32 hjælpere fra syv lande), sidder en journalist fra Independent i London. En af de 620 akkrediterede pressefolk fra hele verden. Stuart Alexander har været her siden 26. september og er her til AC-finalen i februar.
"Har du medicin med," er det første han spørger mig om. Lige nu er han godt og grundig træt af Team New Zealands måde at håndtere regler på, jvnf. vor seneste artikler på vor hjemmeside.
"Kiwierne ved jo det er moralsk forkert at bruge det anderledes undervandsskrog. Det sker sgu ikke under Volvo Ocean Race," siger den erfarne Stuart.
I morgen gælder det OneWorld mod Oracle, som undertegnede skal se fra fotopresse-båden. 50 kiwidollar pr. gang koster det (cirka 200 kr.), det bliver min chef ikke glad for høre. Det er kun i AC man betaler for sådanne ydelser. Man kan også fotografere fra en helikopter, det koster forståeligt nok 6.000 kr., hvor fotograferne splitter regningen.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer